eroakirkosta.fi

sunnuntai 30. syyskuuta 2007

2 (kaksi)

On olemassa kaksi todellista hyvää syytä olla suhteessa.

1. Kun on krapula, on joku jonka vieressä voi itkeä pahaa oloa.

2. Saatavilla oleva seksi.

Tuli nyt vaan mieleen.

niin.

Prinsessa Kaikkonen vietti lauantaista krapulaa turhamaisuuden merkeissä. Lähdin heti todettuani itseni ajokykyiseksi (olin väärässä) parantamaan krapulaani ostamalla kaikkea kallista, mitä en tarvitse..kuten kaikki 3 Saw:ta (ihan hirveitä, en voi kattoo yksin, seuralaista etsitään, ilmoittautuminen kommenteilla kiitos), 2. season Futuramaa sekä 2. ja 3. seasonit L-koodia.
Ja vain nainen voi tehdä seuraavaa; menin tekemään heräteostoksia kultaliikkeeseen. Vain siksi, että minulla oli krapula.

Illalla minulla oli krapulatreffit. Oikeasti se oli vain kahden darraisen ihmisen tapaaminen limpparin ja tupakan merkeissä, mutta kovin känninen sähkömies-setä, joka asettui seuraamme, oli sitä mieltä, että olimme treffeillä. Uskokaamme vanhaa holistia. Niin. Se SALETISTI tietää enemmän kuin muut. Kankkunen lähti, darrapanetus ei. Ja hei, MIKSI pitää olla olemassa darrapanetus? Ihminen on maailman epäeroottisin, rumin ja haisevin dagen efter. Ei ole järkeä ei. NIIN.

PS. Isona minusta tulee tulkki.

lauantai 29. syyskuuta 2007

Miksi?

Voisiko joku kertoa miksi HELVETISSÄ me ollaan otettu taksi 200m matkaa varten baarista? Ja myös, että miksi IHMEESSÄ olen jauhana paskaa pokeille puolet illasta...niin, ja kadottanut huivini, itsekunnioitukseni, ja sytkärini. JA MIKSI MULLA ON NÄIN PIRUN PAHA OLO, vaikka mä join vaan bissee (+puolikas karpalolonkero ja yks iha kauhean paha vanillakossu-pepsimax).

perjantai 28. syyskuuta 2007

Ei aina ole

Päiväni kohokohta oli se, kun minulta udeltiin miksei eilen ollut päivän kohokohtaa. Tässä teille uteliaille ronteille vastaus: sitä ei ollut. Eilen oli paska päivä. Niin.

Pulla lentää

Kaikkonen kuuli muutaman metrin etäisyydeltä maailman hauskinta naurua, kun oli juuri laittanu ison lusikallisen omenapiirakkaa suuhun. Se lensi.

Niin, ja lisää testejä http://similarminds.com/


Ehnehnehnehn, maailman hauskin nauru

Jos jostain Kaikkosen tunnistaa töissä, se on sen nauru. Se kaikuu aulasta kaikkiin kerroksiin. Kukaan ei enää soita Pelimiehelle kysyäkseen missä tämä luuraa, vaan on helpointa suunnistaa äänen perässä. Mutta nyt...prkl, Kaikkonen on kohdannut vertaisensa. On löytynyt kovempi, tarttuvampi ja hauskempi nauru. Se kaikuu aina siellä täällä, ja saa jopa Kaikkosen hymyilemään. Pelimies tuntee menettäneensä erikoisasemansa ja joutuu myöntämään tappionsa yläkerran herralle, jonka nauru kuuluu enhenhenhenhenh....eeenh eenh eeeeenh....
Täten Kaikkonen kutsuu kaikki kuuntelemaan tätä ääntä, joka on niin hauska, että meinaa pissi tulla housuun, ja sitä odottaa aivan kuten odottaa radiosta jotain mahtavaa uutta biisiä..

torstai 27. syyskuuta 2007

Koskoo piähän

Vanha rouva Kaikkonen voi nyt huonosti. Rintaan pistää ja hirveä jano. Morkkista ei ole, sillä onnistuin aiheuttamaan pahennusta vain uimahallissa (haukuin toista vesijuoksijaa persenaamaksi; se kiilasi eteen), bussissa (joimme kaljaa ja nauroimme) ja baarissa (joimme kaljaa ja nauroimme). Onneksi Kaikkonen on tehty lyijystä, raudasta ja teräksestä. On siinä sen himpun verran sokeriakin, että kun sataa, se sulaa.

Testaa itsesi

HS:n sukupuolitestin mukaan Kaikkonen on 68% mies. Ja MTV3:n Helmi-sivuston mukaan, jos Kaikkonen olisi mies, hän olisi naistenmies, ja ihanne työ olisi olla toimistotäti. Kaikkosen henkinen ikä on kuulemma 24. Haastan täten kaikki muutkin tekemään näitä typeriä testejä, että elämänlaatunne varmasti parantuisi. Minun elämäni suunnan ne ainakin muuttivat, ja harkitsen vakavasti sukupuolenvaihdosta. Jos se on netissä näin sanottu, sen on pakko olla totta.

Links:

http://www.testimaa.com/testi.php?t=age

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/sukupuolitesti/

http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/552043?uusimmat_kuudesaisti

http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/544540?kuudesaisti-tarua_vai_totta-testaa_itsesi

keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Keskiviikko klo 15.19

Netti toimii taas. Ja päivän kohokohta tänää oli se, kun joku epä-apina sneppasi sormeltani leppäkertun. Sydämetöntä paskiaistouhua prkl.

Erämies Kaikkonen ja ent. partiolainen KV.

Erämies taltutti metsässä vaanineen salskean pedon, grrrrrr...


Aah, luonto ja rauha. Kauniit maisemat ja hiostava ilma (vaikka onkin syyskuu). Lähdimme kauniin ilman kunniaksi 4km vaellukselle Nuuksion kauniiseen (=mutaiseen) metsään. Noustuaan korkealle kalliolle ihaillen syksyn värikirjoa sitä todella tuntee olevansa elossa ja "olevansa yhtä luonnon kanssa", niinkuin joku hippi voisin sanoa. "Hyi vittu mikä ötökkä", toteaa ent. partiolainen nähdessään kärpäsen. Erämies Kaikkonen oli varautunut huonommin kuin ent. partiolainen KV. Erämies oli omassa typeryydessään laittanut hölskyvät avotennarit jalkaan, ja unohtanut sukat. Seuraavana aamuna oli aika paljon hiertymiä. Mutta tosimies ei kipua tunnusta.

Illalla takan ääressä (jossa ei tosin ollu tulta) erämies leikki pienen kani-ystävän kanssa ja onnistui lyömään päänsä pöytään. Aamulla oli paha olo kipeästä päästä ja jaloista sekä orastavasta flunssasta. Työnarkomaanin puoli erämiehessä veti kuitenkin hänet töihin reippaalla mielellä ja se kannatti. Kaikkonen kuuli lauseen, joka voisi taas tulla vain tosimiehen suusta: jonakin aamuna sitä voi vaan herätä "pim, olen homppeli". Niin. Siinä teille jotain, mitä odottaa kauhulla.

Keskiviikko klo 13.49

Netti ei toimi vieläkään ja tupakkaa on mennyt liikaa. Se, että minun virikkeeni ovat viety pois, sai minut tekemään töitä! Olen tehnyt muutaman tunnin aikana enemmän asioita, mistä minulle maksetaan palkkaa, kuin viimeisen kuukauden aikana yhteensä. Olen kohta vuoden työntekijä. Niin, paitsi että en saa tulostettua tuotoksiani (joka olisi todiste siitä, että olisin jotain tehnyt), sillä toimipisteelleni ei VIELÄKÄÄN ole hankittu printteriä. Se siitä ahkeruudesta, takaisin tupakalle KYRÄILEMÄÄN.

Keskiviikko klo 9.33

Tämä on jo varmaan ennätys, olen ollut töissä jo 63min ja en ole käynyt vielä kertaakaan tupakalla (tai siis poltin 3 matkalla töihin autossani, joka jumittui Espoon helvetinperkleen ruuhkiin). Polttamattomuus johtunee siitä, että olen koko aamun joutunut SÄÄTÄMÄÄN.
Ensinnäkin...
Puhelimeni jäi kotiin, joten jouduin netistä kaivelemaan parin kaverin numerot, joihin piti lähettää viestiä iltapäivän suunnitelmista. Työmoraalini (mikä?) on niin olematon, että lähetin henk. koht. viestini firman kännykästä. Niin ei saisi tehdä.

Toisekseen... Ennen kuin ennätin edes aloittaa työnteon, internetyhteyteni sanoi sopimuksensa irti. Pitäisi olla hirmu hieno uuuuuuuusi kiinteä verkko (ja sekin vain siltä varalta, jos wlan joskus tökkisi. niin. wlan ei ole vielä hetkeäkään toiminut), mutta ei, se ei enää toimi. Paukutin pari kertaa vasaralla, koska kiukutti. Niin ei saisi tehdä. Ajattelin vain, jos pieni kevyt vasarointi nostaisi nettiyhteyden motivaatiota palvella minua. Kuitenkin se olisi aika oleellista työssäni, että saisin päivät pitkät mesettää (aivan) sekä pallotella hs:n, irc-gallerian (aivan), wikipedian ja seiskan sivuilla. Siis se oikeasti näyttää paremmalle, että näpyttelen kaverilleni mesessä edellisen illan tapahtumia, kuin että istuisin aloillani (=venkuloisin tuolillani, joka on niin uusi, ettei se ole vielä muotoutunut pyllyni mukaiseksi) ja katselisin kattoa vihellellen Funky townia (se on soinut koko aamun päässäni). Olo on orpo, kun ei ole yhteyksiä (=netti ja kännykkä) ulkomaailmaan ja taidan kohta alkaa ymmärtämään, miltä tuntuisi olla bb-talossa.

tiistai 25. syyskuuta 2007

Hyvitys-runo

JULKINEN ANTEEKSIPYYNTÖ ERÄÄLLE EPÄ-APINALLE:
et ole apina. olet komia mies (ja minä en ole likinäköinen). Seuraavaksi hyvitysruno koko kansan nähtäväksi.

Lehmä ja apina, istuivat talon takana. Mitä siellä tekemässä? No tietenkin körssiä vetämässä.

ps. minä olen se lehmä, ammuu.

Kaikkonen ja pikku Naskali


Pelimies Kaikkonen on itsekäs paskiainen, mutta babygirl-Nasusta se tykkää ja pitää huolta.

Liian tylsää töissä

Päivän kohokohta oli se, kun joku apina löi lehdellä päähän. Eli on tylsää.

Merimies

Aamun herätys oli karu, kun klo 7.26 kotiimme alkaa lappaamaan työmiehiä kuivattamaan (?) kosteusvaurioista (?) kärsivää taloparkaamme. Perkele, liian aikaista herätä! Kirosin meteliä mielessäni ja mietin ketä haittaisi eniten, jos kekkuloin puolialasti ympäri asuntoa? Eikö aamurutiineihin kaikilla omassa kodissaan kuulu harrastaa sisäisen exhibitionistin vapauttamista?

Liian aikaisen herätyksen kokeneena lähdin tarkastamaan toisen kohteemme uutta työtekijää. Koska olen utelias urkkija. Ainakin reippaampi kuin minä, ja ei katsonut kieroon kun selitin viime yön uniani, missä seikkaili nimeltä mainitsematon ruma (mutta komea) raksamies. En vaan ainakaan vielä tässä vaiheessa uskalla enempää aikaa viettää uusien työntekijöiden läheisyydessä, sillä viimeisin harjoittelija oli ottanut rumasta kielenkäytöstäni mallia ja kuulemma "kiroillut harjoitteluvuoron jälkeen koko illan". Niin.