eroakirkosta.fi

perjantai 30. marraskuuta 2007

Liian hyvää ollakseen totta

Mulla on nyt niin hyvä päivä. Siis lähtöasetelmatkin olivat niin hyvät, että oikeen kauhistutti. Ensinnäkin nukuin lähes 10h (no se on jo melkein liikaa..). Niin ja sitten tänään on perjantai JA palkkapäivä! Hyvä kaveri soitti aamusta, että nähtäisiin pitkästä aikaa. Ja siis ajatuksenani oli ollut soittaa hänelle töiden jälkeen tänään. Se ryöjä arvasi aikeeni, hitto.

Töissä kaikki on tänään hyvällä tuulella ja mukavia ja selvitimme jopa erään jo kauan mieltä askarruttaneen lukko-ongelman. Saan hupaisia tekstiviestejä ihmisiltä, joita olen jo kaivannut pitkään ja suunnitelmani viikonlopuksi ovat nerokkaita.

Sitten vielä tämäkin, että mä sain vihdoinkin tilattua jo pitkään mielessä olleet toimistotarvikkeet (se puhelu kesti 42sek). Siis olisinhan voinut ne tilata jo ikuisuus sitten, mutta kun en jaksanut/osannut/viitsinyt.

Täällä on myös viihdykkeinäni tuore HS (ja etenkin se NYT-liite), Sport (joka tuli jo kotiin noin vitun kauan sitten=viikko sitten) sekä tieto siitä, että on pitkästä aikaa todella varaa mennä syömään lounasta, mikä on meidän mittakaavalla jo paljon.

Eli nyt siis pelottaa mikä tänään tulee kusemaan/menemään pieleen/räjähtämään, koska ei KENELLÄKÄÄN (etenkään Kaikkosella) mene IKINÄ näin hyvin. Joten kaikki rakkaat, ajakaa tänään varovaisesti.

PS. Sain eilen vahvistuksen pankilta, että minulle on kovaa vauhtia tulossa Visa. Ja kävin äsken maksamassa laskuni ja tililleni jopa jäi rahaa. Ihmeellistä.

Mustia silmiä ja synkkiä metsiä

Persaukinen Kaikkonen heräsi tänään herätyskellon sijasta puheluun, joka helähti puhelimeen 8.42 tämän työkaverinsa toimesta. Niin taisi tuo kummastella minne helvettiin se Kaikkonen on jäänyt kyräilemään. Yleensä Kaikkonen kuitenkin olisi ajoissa töissä. Mutta jotain hyvääkin, se pääsi testaamaan, kuinka nopeasti selviytyy töihin. Puhelusta meni 21 minuuttia siihen, että se istui taas siellä tiskinsä takana.

Tylsyydessäni olen jo tehnyt listan mitä kaikkea pitää maksaa/ostaa/hoitaa kunhan palkka tulee. On kertynyt paljon maksettavia laskuja (vaivaiset 400€), pitäisi pestä auto (on ollut suunnitteilla viimeiset 4kk), käydä solariumissa (valko-puna-läikikäs look ei vaan ole minua) ja tietenkin shoppailla kaikkea turhaa ja tarpeetonta. Koska olen nainen.

Äsken sain oudosti alkavan puhelun numerosta +00000, mikä osoittautui puheluksi Intiasta. Niin ja se oli vain meidän lukkoseppä.

PS. On hieman vaikea kirjoittaa tänne mitään, kun ei ole tapahtunut mitään, mikä teitä voisi millään tavalla kiinnostaa. Eikö se nyt selvinnyt jo siitä, että tilitän kuinka olen myöhästynyt töistä? Haloo, se on inhimillistä ja arkipäiväistä!

maanantai 26. marraskuuta 2007

Työmoraali ja muuta sälää.

Perjantaina oli Kaikkosen töissä havaittavissa työmoraalin puutosta. Siis muutakin, kuin kaikkosen osalta. Hyvänä esimerkkinä oli erään kuljetusfirman kaksikko, joista toinen oli krapulassa (kai) ja toinen kännissä. Tämä känninen haisi viinalle, vonkasi lähtemään kanssaan hotelliin yöksi poreammeeseen ja meinasi sammua vessaan. Kuittasin tilanteen ilmoittamalla olevani naimisissa viroilaisen raksaduunarin kanssa (pidän sormusta oikeassa nimettömässä).

Oma työmoraalini oli huipussaan, kun aloin askartelemaan korttia, jonka tarkoituksena oli olla mahdollisimman mauton. Siihen tuli "kaikkea" ja tekstit laitoin black mail-tyylisesti irtokirjaimista Hesarista. Jes.

Viikonlopusta olen taas tehnyt hyviä havaintoja. Toisin sanoen muistan vain pätkiä sieltä täältä, sillä olen alkoholiongelmainen narkkari. Ensinnäkin en omista enää kissamaisen sulavia liikkeitä, mikä ilmeni kun yritin taiteilla itseni kylpyamme-viritelmästä pois. En suostunut apuun, vaan tahdoin selvitä itse. En ees kaatunu.

Olen virallisesti taas teini. Minun koko naamani on täynnä finnejä (tai no jotain näppylöitä), kävin Highlightissa, pussailemme päivät pitkät ja mielestäni on EHKÄ SIISTEINTÄ EVER olla kundin kyydissä kruisailemassa. Viimeisin tosin on ehkä ymmärrettävää, koska itse olen laillisesti operoinut autoa 4,5 vuotta ja on ihanaa olla kyydissä. Niin, ja voisin nyt tunnustaa, että olin tehnyt fritsun. Kosto-operaatio pelottaa jo valmiiksi.

Vantaalaiseen veteen on lisätty "joku juttu", sillä viime viikonloppuna, kun olin pessyt hiukseni, ne kuivuivat ihme käkkärälle. Ajattelin sen johtuvan vain siitä, että olin shampoonpuutteessa pessyt ne vain vedellä. Mutta eilen tapahtui sama ilmiö. Käkkärälle. Niin.

Lauantaina minä "tein ruokaa" eli keräsin kaiken yhteen mitä löytyi. Eli kuviopastaa ja ES:n tomaattikastiketta (mitä sitäkin oli aika vähän). Toki Gourmet-kokki Kaikkonen käytti myös sipulijauhetta, aromisuolaa ja currya mausteina. Nam. Mielestäni näytin hieman italialaisen mafiaperheen emännältä ruokaa tehdessäni; päällä polvisukat (oikesti tennissukat kokoa 46, jotka koon 36 töppäjaloissani olivat polvisukat) ja t-paita, hiukset pystyssä, hämmentelin pastaa ja keittiön ikkuna oli auki, koska minulla oli tupakka huulessa (lakko menee tosi hyvin, kiitos kysymästä).

Ja sitten vielä nämä, että Viro on ihan paska maa, koska siellä on niin paljon virolaisia. Hmm. Ja että pitää etsiä anonyymien sala nymfojen ryhmä. Siis salaa itseltään olevien ryhmä.

Viime yönä nukuin, lallallaa, noin 4h ja olen töissä vieläkin verkkarit jalassa ja Puman lippis päässä (ja siis tulin jo 7.50, piti varautua ruuhkaan). Pätevää toimintaa, nyt KAHVIA.

perjantai 23. marraskuuta 2007

Hyvää perjantaita!

Pelkään näin käyvän tänään. Tai siis ei minulle, sillä minullahan ei ole ollenkaan rahaa. Kuulemma hyvä vitsi olevinaan, että espoolainen kermaperse lainaa rahaa vantaalaiselta. Khyl ja niin.

Ja nyt on jo niin monelta ihmiseltä tullut kommenttia (tosin ei noihin kommentti-laatikoihin, jännää) "niin"-sanan käytöstäni yksittäisenä lauseena. Että onko siinä nyt sitten jotain vikaa vai oletteko te kyräilijät vain kateellisia, että adhd-lapsi ihan itse osaa muodostaa epäpäteviä ja vitustiväärin-meneviä lauseita. Niin.

Tänään on hyvä aamu, sillä nukuin pommiin, kännykästä loppui akku ennen kuin pääsin edes kotoa lähtemään ja ennätin klo 9 mennessä keksiä ja unohtaa ratkaisun maailmanrauhaan.

Nyt lähden tekemään töitä, vaikka niitä ei edes ole.

PS. Tänään menen Jockelle ja ajattelin dokaa koko sen kämpän, joten J&T kiitos ja anteeksi jo näin etukäteen. En viitti huomenna darrassa soittaa.

Nuottikertausta


Näin pikkujouluajan lähestyessä yhteislaulujen nuottien kertaus ei
olisi pahitteeksi...


Kiitti Jocke Jormalainen. Arvostan huumoriasi enemmän, kuin kuplamuovia.


Ps. Klikkaa kuva omaan sivuunsa.

torstai 22. marraskuuta 2007

Päivän vitsi

If you had sex 365 times in a year and made a tire out of those condoms, what would you call it?
A fucking Good Year.

Nauroin ääneen.

Voi perse.

Kyllä Mestaritekstaaja Kaikkonen osaa. Kävimme eilen todella upeaa tekstiviestikeskustelua yöaikaan, ja onnistuin lähettämään seuraavanlaisen viestin isovanhemmilleni (heidän puhelinnumeronsa on osoitekirjassa edellisenä henkilöstä, kenelle viesti piti mennä): Me tässä mietittiin et pitäisköhän sun panna Kekeä* ku se ei ainakaan vois tulla raskaaks...

Jesh, juuri se, millä haluankin isovanhempieni yötä ilahduttaa. Mutta onneksi se sattui olemaan lankanumero. Huoh.

Tänään aamulla en meinannut saada bensaa tankkiin, kun en saanut bensaluukkua auki. Tämä tapahtui siis uuden ihanan lähihuoltikseni luona, joten rohkeana plikkana menin kysymään sisältä myyjältä apua. Hän tuli katsomaan autoani ja noin 4sek tarkistelun jälkeen totesi vain "mitä jos avaisit ovien lukitukset". Niin. Olin sitten lukinnut ovet. Aivan. Tämän jälkeen menin sisälle ottamaan kahvin (semmoisesta iiiihanasta automaatista=yäk) ja maksamaan ostokseni. Samaisen myyjän kommentti oli "olis tässä ollu tätä parempaa pannukahviakin". Just. Pitää varmaan vaalentaa hiuksia lisää.

Minua lohduttaa se, että jos aamu on alkanut näin perseisesti, ei tarvitse enää loppupäivää odottaa, milloin joku asia menee pieleen. Toki on vielä mahdollisuus siitä, että jokin (useampikin) asia hajoaa käsiin, mutta ainakaan se ei enää ole itsestäänselvyys, mitä tarvitsee koko päivä odottaa. Sillä totuushan nyt on se, että joka ikinen päivä Kaikkosen maailmassa jokin asia kusee, joten jos näin käy jo heti aamusta ei tarvitse koko päivää jännittää esim. kahvikoneen räjähtämistä.

*Nimi muutettu.

keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Glögi


Ajattelin nyt vaan vähän kettuilla, että me saatiinkin tänään töissä glögiä ja se tuoksui joululle ja maistuu hyvälle ja muutenkin kaikki hyvin. Ratkaisin muuten rahaongelmani sillä, että ilmoitin verolandiaan, etten aio enää maksaa veroja (tänä vuonna) ja tilaamalla visan. Olen nero.

Levotonta

Kuten monet ehkä tietävät, Kaikkonen puhuu öisin unissaan. Tai siis höpäjää. Nyt Runosielu Kaikkonen on vienyt hullun luovuutensa uudelle tasolle ja alkanut tekstailemaan unissaan. Itselleen. Se menee näin: Kerro juoru, kerro toinen. Jos ne paljastan, olen vain nainen. (Tuohon nainen tilalle olisi toki käynyt myös loinen. Mutta siinähän nyt ei olisi ollut mitään järkeä, eihän?)

En ymmärrä mistä moista on päähäni tullut (saati sitten, että olen siirtänyt ne puhelimeeni), ja tulee vain mieleen Elm Streetin painajaiset tuosta. Etenkin jos lausuu nuo muutamat kovin oudot sanat samalla tavalla, kuin kyseisten leffojen lasten toooosi kriipisti veisaama One, two, Freddy's coming for you. Three, four, better lock your door. Five, six, grab your crucifix. Seven, eight, gonna stay up late. Nine, ten, never sleep again.

PS. Teille, jotka alatte kiukuttelemaan Elm streetin veisusta, myöhemmin se editoitiin muotoon One, two, Freddy's coming for you. Three, four, better lock your door. Five, six, grab your crucifix. Seven, eight, better stay up late. Nine, ten, he's back again...

tiistai 20. marraskuuta 2007

Päiväni suomentajana

Tässä teille syy miksi minä EN lähtenyt lukemaan suomenkieltä, vaan jätin sen niille älyköille noissa niiden älykköblogeissaan.

[Chorus]
Hei hei, sie sie, mie en piä eukostas. No en tod, en tod!
Miusta tarvihet uuren.
Hei hei, sie sie, mie voisin olla siun emäntäs!

Hei hei, sie sie, tiiän et sie tykkäät miust.
No ei oo, ei oo, ei se mikkään sallaisuus oo.
Hei hei, sie sie, mie halluun olla emäntäs!


Oot niin hottis, tahron siut ittellein, oot niin herkulline.
Ajattelen siut koko ajan, oot niin addiktoiva.
Tiedäksie miten saisinkaa siulle hyvän olon aikaan.
Elähän esitä, kyl sie tiiät miten ihq oon ja vittujoo, oon iha vitun rinsessa.
Voin kertoo siulle et sie tykkäät miusta ja tierät et mie oon oikeessa.

[Bridge]
Eukkos on niin mitävaan, voisit saaha paljo paremman.
Miusta meijän pittäis lyyä hynttyyt yhtehen ny. Ja siitähän nuo kaikki höpäjääp.

[Chorus]

Mie nään, mie nään kyl mite sie katot minnuu. Ja ku sie et katot, mie tiiän et ajattelet minnuu.
Mie tiiän et sie puhut miusta uuestaan ja uuestaan.
Joten tuuha tänne ja kerroha mitä mie halluun kuulla.
Tai vielä parempi, taiohan se eukkos vittuhu.
En halluu kuulla siun sanovan hänen nimmeensä ennää ikuna.

[Bridge]

[Chorus]

Iha sekunnissa oot miun pikkusormen ympäril, koska mie ossaan, mie ossaan paremmin.
Ei oo muita, joten milloha tulloo sutinaa?
Eukkos o niin hölömö, että mitä helevettiä oikeen ajattelit?

Jne. Kiitos ja anteeksi.


PS. Lopuksi viellä luettavissa PARAS dialogi tässä talossa tänä vuonna. Tapahtui kollegani (alias maailman paras suvi) toimitiloissa hetki sitten

Setä: Mitäs pojat?
Toinen poika: Paskaa paskaa
Setä: Ai onks se joku meidän tuote?

Joulusuunnitelmia Kaikkosilla

Näin viime yönä unta, että alkon setä nauroi minulle, koska ostin pullon gambinaa (koska siinä on kuulemma paras hinta-humalanmäärä-suhde) ja ofeliaa (koska...no en oikeastaan tiedä). Joten aamulla päätin, etten enää ikinä juo, koska saatan vahingossa humalassa käydä ostamassa em. tuotteet ja hävetä seuraavat 64 vuotta.

Kääpikselle tiedoksi, että minä en katso jouluna kännäämistä kieroon. Tänä jouluna yhdessä jonnekkin? Esim. uuteen paikalliseeni? Tai siis ihan sama minne, kunhan olutta on. Mietin juuri jouludokailuni historiaa, ja mieleeni muistuivat seuraavat:

2002 Jossain päin Kalliota, missä tutustuimme kodittomaan brittiin. Tarjottiin sille tuoppi, koska joulu on antamisen aikaa.

2003 Parikkalassa Ravintola Kaakonrannassa joku setä tarjosi minulle hyvin hyvin kylmän jekkubatteryn, mikä oli ehkä mahtavinta juuri, kun oli jonottanut yli tunnin pakkasessa. Thanks.

2004 Tämä vuosi on täysi mysteeri. En muista mitään.

2005 Olimme nimeltämainitsettomassa lähibaarissa, ja jatkot olivat meillä. Baarimikkokin tuli mukaan.

2006 Lostari. Jee. Fisuja. Jee. Taksijonossa laulettiin.

Tänä vuonna kyllä keksitään jotain kivaa. Joo. Jos ei muuta, niin kutsun kaikki meille juomaan salmaria ja kuuntelemaan Rammsteinia.

maanantai 19. marraskuuta 2007

hilpeyttä,

Olen kuulemma taas viikonlopun aikana lähetellyt näitä kummia seksuaalisia signaaleja, ja siinä ehkä suurin syy sille, miksi työmatkani kesti tänään noin kolme varttia. Lauantaina sentään olimme myöhässä tupareista 13 varttia, mikä on noin 13 kertaa tredikkäämpää, kuin olla myöhässä vartin verran.

Aiheutimme lauantaina suurta hilpeyttä, kun ostimme tuparilahjaksi halvan pornolehden ja ES:n käsirasvan. Kyllä se kaupan kassapoika YRITTI pitää pokkaansa. Ei onnistunut. Myöhemmin samaisena iltana aiheutimme hilpeyttä myös mm. yöbussissa, joka suuntasi Vantaalle. Ne, jotka tuntevat oikeasti Kaikkosen, voivat pitää tätä jo aika varmana merkkinä maailmanlopusta. Siis kerrataan nyt vielä: julkinen liikenne=paha. Yöbussi=horror. Julkisen liikenteen yöbussi Vantaalle=pelottavaa. Mutta joku kiltti setä tarjosi siellä australialaista punkkua, joten ei se nyt ihan kamalaa ollut. Minulla oli seikkailumieltä ja vakuutin itselleni sen kasvattavan luonnetta.

Krapulaa parantelimme "meidän kodissa", jonka pihalla oli "meidän volvo" katsoen 4 jaksoa pasilaa. Haimme myös pizzat ostarilta (toi on niin yheksäkyetlukua) ja myöhemmin haimme (suurta hilpeyttä aiheuttaen) iltaeväiksi maitoa, fantaa, valio playta ja puoli kiloa rusinoita. Krapulassa tapahtui myös jokin kovin outoa reaktio, jolle toivoisin jotai tieteellistä näkökantaa. Nimittäin pesin hiukseni pelkästään vedellä ja annoin niiden kuivaa itsekseen (en jaksanut harjata, olisi ollut liian vaivalloista) ja jostain syystä suorat hiukseni menivät täysin luonnonkiharalle. Ja nyt ei puhuta mistään pienistä laineista vaan kunnon kikkaroista. Ja sehän siinä onkin, että ne oli todella kivat, joten jatkossa en enää ikinä laita hiuksiani, vaan toimin aina kuin olisin krapulassa.

Kronologisuus on yliarvostettua. Siispä; perjantaina aiheutin hilpeyttä paidallani, joka sai roiskeita ainakin oluesta ja pepsi maxista. Eturivissä ON hyvä jorata tuopit käsissä. Jopa bändin rumpali otti kuvia, koska näytin varmasti todella tunnelman mukaiselta. Ja minä olin se, joka oli selvin päin autolla liikenteessä. Ja silti olin onnistunut laittamaan mustat rintsikat turkoosin paitani alle, joten ne eivät varmastikaan ole paistaneet läpi. Eivät.

ps. Kuulemma kiukkuisena Kaikkonen luultavimmin huutaa, kuin mököttää, sillä se ei oikeastaan ikinä osaa olla hiljaa. Ei edes nukkuessaan, koska silloinkin se höpöttää unissaan.

torstai 15. marraskuuta 2007

I <3 Koda Kumi







En nyt ole vielä ihan täysin selvillä siitä, mitä yo. kuvissa esiintyvä Koda Kumi työkseen tekee (oletan japski poppia), mutta eiks sitä vois fanittaa ihan vaan sen takia, et sillä on ehkä hienoimmat promokuvat ever?!

Ei mulla edes ole asiaa :D


Puhuttiin taas eilen miesten ja naisten erosta. Olen ylpeä siitä, että otin ajo-ohjeet vastaan mieheltä puhelimen välityksellä, ja löysin perille eksymättä kertaakaan. Ja ajoin ylinopeutta. Jeah. Joten antaa tulla vaan niitä sovinisti-vitsejä, kyl mie kestän!!

Tahtoisin kyllä todella tietää, että onko olemassa yhtäkään sellaista ihmistä, joka olisi ikinä kuunnellut Jipun levyn Salaisuuksia, joita yksinäiset huutaa unissaan itkemättä kertaakaan? Tai en nyt puhu välttämättä vuodatusmaisesta itkunikotusepätoivo-kohtauksesta; pari kyyneltäkin riittää. Hyvä levy, mutta en suosittele kenenkään kuuntelemaan sitä matkalla töihin. Voi käydä niinkin, että joudut meikkaamaan töissä uudestaan. (Never happened.)

Poistun takavasemmalle viikonlopunviettoon noin kuuden tunnin kuluttua, sillä minulla on huomenna VIRALLINEN MUUTTOPÄIVÄ. Olen ehdottomasti sitä mieltä, ettei palkallista muuttopäivää kannata käyttää itse muuttamiseen (ellei nyt ole iha välttämätöntä), vaan ottaa vapaaksi joko perjantai tai maanantai, jotta saa pidennetyn hermolomaviikonlopun. Koska voin rehellisesti kertoa teille, rakkaat lapset, että muutto vie voimat ja sen jälkeen haluaisi vaan saada kofeiinia suoraan suoneen ja jonkin kevyehkön kiinalaisen tädin kävelemään selän päälle. Tässä oli teille myös vastaus kysymykseen miksi en haluaisi itänaapuristamme tilausvaimoa, vaan suosin enemmän aasialaistyyppistä. Kyl mä sen viel tilaan, odota vaan.

Ps. Lapsen renkaissa ei tosiaan ole enää nastoja, kun lapsi leikki känkällä. KOSKA ON LIUKASTA JA SE ON KIVAA.

Pps. Oli pakko postaa toi kisu. Se sulatti Jääkuningatar Kaikkosen rusinankokoisen sydämen. AWWWWWWWWWWWW.

keskiviikko 14. marraskuuta 2007

klo 9.30: 60h

Ja kukas perkeleen ääliö joskus väitti, että kun lopettaa tupakoinnin, lihoo, koska syö enemmän ja aineenvaihdunta hidastuu jne. Hevosenvitut. Olin varannut tätä varten paljon ruokaa, että voin mässäillä ja sen jälkeen kuluttaa sen juoksemalla pihalla jahdaten nisteiltä huumerahoja. Ja mitä paskaa! Tässä teille Kaikkosen menut parilta päivältä:

Ma
n. 15 luumua
broileri (melkein kokonainen) ja vähä perunaa
vettä ja kahvia maidolla

Ti
n. vitusti taas luumuja
2 karjista, pari viipaletta juustoa
muutama KYLMÄ nugetti (no niinpä niin, missäs lämmität prkl) ja KYLMÄ jauhelihapihvi
kahvia ja pepsi maxia

Nyt olen juonut minttuteetä ja jotain helkkarin sokeritonta kaakaota ja ei enää tee mieli aamupalaa. Mitä paskaa. Jos joku bongaa kadonneen ruokahaluni vaeltelevan ympäri Keravaa tms yhtä pelottavaa massamurhaajalandiaa (kyl mä ainaski sekoisin siel), voisitko ystävällisesti palauttaa sen. Ei löytöpalkkiota, rahani menevät kahviin ja IKEAan.

tiistai 13. marraskuuta 2007

Hyvää nimipäivää, jos nimesi on Ano.

Klo 9.30
Olen nyt ollut polttamatta noin 36h. Eilinen meni ihan hyvin siihen asti, että pääsin ulos hammaslääkäristä ja tupakanhimo oli sieluariistävä. Loppupäivä meni hyvin, mutta aamulla tuli uusi ongelma eteen, kun kävin tankkaamassa uudella lähibensiksellä ja ostin sisältä aamuevästä. Erehdyin ostamaan kahvin mukaan, jota join ajaessani aamuruuhkassa. Tupakkaaaaaaaa. Mutta en sortunut. Nyt kun vielä saisi tuon yläkerran Saara Savuttajan (nimi muutettu, arvasitko?) lopettamaan myös, olisi töissäkin helpompaa. Niin ja tiedoksi, että tämä tuskin olisi nyt näin kirvelevää, jos käyttäisi joitain laastareita/purkkaa/hypnoosia/japanilaisia hyppykuppaiilimatoja tms, mutta en usko että addiktiota kannattaa korvata toisella. Olen kuullut esimerkiksi alkoholisteista, jotka ovat päässeet eroon viinan kiroista pajauttamisella. Niin, ja nykyään ne vetää herksaa. Fiksua.

Tänään haen inspiraatiota kuuntelemalla töissä Infectediä ja juomalla pepsi maxia. Becoming insane on just nyt se mikä kuvastaa fiiliksiä. Nukuin nimittäin viime yönä melko tasan 10 tuntia ja pöhnäisyyden määrää ei pysty edes mittaamaan. Herättyäni lähdin unenpöpperössä vaeltamaan kohti vessaa, jonka valloitin eilen niin suurella määrällä kosmetiikkaa, ettei kenenkään mieheksi tunnustautuvan kannata sinne jalallaan astua. Huomasin jonkun muunkin olevan kotosalla (todella oletin tämän olevan äitini, jonka kanssa yritän talouden jakaa). Aloitin rutina-virteni hänen huoneensa oven edessä äänellä, joka kuulosti kuin minulla olisi äänenmurros menossa (taitaa liittyä tuohon em. tupakkahässäkkään), kunnes tajusinkin, että paikalla olikin eräs vastakkaisen sukupuolen edustaja ja äitini oli jo töissä.
Ei ees hävetä.

Eilinen oli kumma päivä, sillä työpäivän aikana sain menemään alas kasan luumuja (taisin mainita) ja yhden salmiakkipastillin. Kun olin selvinnyt sieltä massamurhaajan (=hammaslääkärin) vastaanotolta, söin lähes kokonaisen broilerin "vahingossa", kun katsoin Ugly Bettyä.

Ja hei, kertokaa mulle nyt, että miksi en saisi olla taju kankaalla, kun menen seuraavan kerran hammaslääkäriin operoitavaksi? Pitääkö olla niin tyhmä ihminen taas siellä niin, että ehdottaa puudutusta ihmiselle, jolla on hammaslääkärikammo? Haloo, en pelkää kipua vaan ne äänet ja putket ja ,yökyökpuklpukl, kaikki. Sitä paitsi se puudutus sattuu enemmän kuin esim. poraus ja kiitti letuista kun melkein kuuntelit, ettei nuo neulatkaan Kaikkosen kavereita ole. Vaadin ilokaasua JA nukutuksen. Kaikki mikä irti lähtee; dope me up, Scotty.

maanantai 12. marraskuuta 2007

8+

Aamulla oli vähän krapulainen olo. Nestehukka ei ole kovin outo ajatus kuitenkin ottaen huomioon, että olen (kavereiden valtavalla avustuksella) viimeisen neljän (4) päivän aikana kantanut koko elämäni uuteen asuntoon. Tai no lähes. Kaikki olisi jo siellä, ellei muuttomiehemme (jolla se paku myös on) ei olisi lähtenyt dokaamaan rahojaan jo lauantaina jättäen tulematta sunnuntaina. Kyllä se lauantai-iltana vielä muisti soitella avautumispuheluita minulle ja minä kuulemma lähetän vääriä signaaleja. Eli hei te kaikki, jos olen teillekin jotai outoja seksuaalisia viboja lähetelly, niin kertokaa toki, taidan tehdä sitä vahingossa.

Tänään on tullut heti aamusta lähtien (tai siis minun aamuni alkoi klo 7.26, teistä en tiedä) tupruttanut lunta kovin isosti ja märästi. Kenkäkokoelmani uudella asunnolla on hyvin rajattu, joten jalassani on Dinskon ihana pehmoiset tohvelikengät, jotka ovat rakkaammat kuin monet monet muut asiat, mutta loskaa ne eivät estä pääsemästä kylmettämään jalkoja. Joten nyt mietin miten saisin viluisat jalkani lämpimiksi (no kyllä kyllä otin jo ne kengät pois, mutta kun sukatkin on vähän kosteat). Niin ja sukkakokoelmakin on huono ja siksi jaloissani häpeää tuottavat "epämääräisen oranssit" varvassukat.

Vaatevalikoimani on myös hieman heikko, sillä emme ole voineet lähes kahteen viikkoon käyttää pyykinpesukonetta (ja olen tunnettu vaatteiden sotkemisesta 5min viiveellä pukeutumisesta). Tästä johtuen päälläni ovat semi-mutaiset housut, vihreä lyhythihainen paita ja ruttuisa valkoinen kauluspaita. Kaiken kruunaa naama, jonka meikit on maalattu muistaakseni perjantaina. Oikeesti. Ja tämä nyt lähinnä kun ei ole vielä uuden asunnon kylpyhuoneessa sähköjä (pimeä suihkutoiminta olisi kyllä kovin JÄNNITTÄVÄÄ). Äitiäni tämä pimeys ei niin hetkauttanut, vaan hän rohkeasti ilmoitti, että voisihan sitä silti saunoa vaikka pimeässä. Niin. Kauhean hyvin se sähkösauna lämpenee.

Olemme myös hakeneet mökki-/eräretki-tunnelmaa syömällä vain kylmiä ruokia (ei ole mitään, missä lämmittää) kertakäyttöastioilta. Tosin olemme pyrkineet edes jonkilaiseen ekologisuuteen käyttämällä niitä useammin. Kun yöllä menin juomaan vettä krapulaisuuteeni, laskin tietoisesti vettä hanasta kertakäyttökuppiin, josta olin ennen sitä juonut mehua ja sitä ennen kahvia. Nam.

Yhteenvetona: muuttomme arvosanaksi antaisin 8+. Kulutin viikonloppuna varmaan noin 5000kcal/pvä enemmän kuin normaalisti ja äitini kyllä piti huolen, että kaikki tuli takaisin. Esimerkiksi eilen söin iltapalaksi pizzan, jota kompensoin tänään töissä luumujen yliannostuksella. Nyt olen oikeastaan vaan aika väsy, joten en oikeastaan tiedä, onko fiilikset tosi onnelliset vai tosi surulliset. Joskus niiden ero vaan on hiuksenhieno. Ja niinkuin apulantakin sen sanoi, kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, jos edes sitäkään. Taisi olla muuten Hiekka.

Ja ainiin, sain jo heti ensimmäisenä yönä stalkkerin vastapäisestä talosta. Nyt alan todella toivoa, että saisin pian verhot. Tosin itsekin huomasin lempijuttuni asunnossa olevan partsilla sijaitsevan "arkun" päällä istuminen vilttiin kietoutuneena katsellen kun ghettonaapuruston narkkarit flaidaa. Kyllä Huumediileri Kaikkonen tulee todella sopeutumaan seudulle.

Ps. Lopettakaa niiden joululaulujen hoilaus, NYT ON MARRASKUU!!!

perjantai 9. marraskuuta 2007

Sattuuhan näitä. Tekevälle siis.

Otteita aamuisista mese-keskustelustani erään 26-vuotiaan työkaverini kanssa...Kutsutaan häntä nyt vaikka Neiti N:ksi:

kerran kans astuin koiranpaskan päälle kesällä stilettikorkkareilla..no en heti huomannu ja se kierty kantapään alle!!! mulla oli vielä valkoset housut jalassa!! menin ärrälle hakeen paperii ja hinkkasin paskaa pois koron välistä

sitten olen laskenu liukurilla lasinsirun päälle ja meni lasia perseeseen.. terkkari ei meinannu koululla uskoa, kun se katto mun peppuu (pari vuotta sitten) oli marraskuun loppu ja ei juuri lunta

ja sitten mun yhet suorat housut repes kerran perseesta (stringit jalassa)

kerran oon myös menny luennolle, jossa istuin yli tunnin ennen ku tajusin, että ei saatana, oon käyny jo tän kurssin

Kyseinen neiti on myös kerran löytänyt töihin saapuessaan koiran jätöksiä laukustaan. Miten se osaa tämän kaiken, menee Kaikkosen ymmäryksen yli. Toisaalta ei saa ikinä aliarvioida blondiuden voimaa; itsekin olen sen menneen kuukauden aikana joutunut toteamaan.

Pelimies Kaikkonen päätti myös eilen, ettei enää ikinä kuksi kenenkään kanssa. Paitsi ehkä jonkin liettualaisen suojalkapallon pelaajan kanssa, jonka suunnitelmissa on muukalaislegioonaan liittyminen.

torstai 8. marraskuuta 2007

Tuli mieleen Kääpiksen kirjoituksesta..

Hyvin meni lekurissa, koska..

a) minua ei määritelty hulluksi
b) minulle ei määrätty mitään lääkitystä
c) sain olla töistä lähes 3h poissa
d) verenpaineeni oli 101/71 joka kuulemma on hyvä (kertokaa toki minulle millä perusteella, en minä ymmärrä)

Sen sijaan olen pläski ketjupolttava narkkari-alkoholisti, jonka kannattaisi kokeilla psyykelääkkeitä, pullonpohja-laseja sekä ergonomisempaa tuolia.
Niin ja vasen käteni on melko kivulla täytetty, sillä se sai osumaa rokotuksen ja verikokeen muodoissa. Nyt toivun töissä juoden kahvia ja sosialisoiden muiden kyräilijöiden kanssa.

keskiviikko 7. marraskuuta 2007

Heimoi


On olemassa joitakin tilanteita, joihin ei ole olemassa kuin muutama toimintavaihtoehto. Kuten krapulassa, jolloin parhaimmat vaihtoehdot ovat go-kart ajelu, stripparin hankinta, treffit, salitreeni tai ampumaradalla käynti.
Menkkojen aikana suosittelen kaiken ruoan kylmänä syömistä (KAIKEN). Mitään muuta ei sitten kannatakaan tehdä. Tosin tähän on olemassa yksi poikkeus, jota en ole itse kokeillut. Ystäväni keksi lähestulkoon nerokkaan tavan syödä kaksi Fazerin sinistä samalta istumalta; toinen sulatetaan pienessä kattilassa ja toisesta taitetaan rivi kerrallaan ja dipataan siihen sulatettuun.

Paha olo jatkuu. Tosin johtunee siitä, että viimeisen viikon ajan ruokavalioni on lähinnä koostunut erinäisistä särkylääkkeistä, kahvista, oluesta sekä kylmästä ruoasta.


Tänään ajattelin yrittää olla kiltimpi, ahkerampi ja muutenkin ihan pirusti parempi kuin ikinä ennen. Ainut mahdollinen este tavoitteeni toteutumiselle on nukahtaminen heti kotiinpäästyäni.

Apina.


Hei Apina!
Siellä ei ole kylmä, et vaan osaa pukeutua talvea varten. Vai oliko se vaan tekosyy ja oikeasti olet salaa vähän kiukkuinen siitä, ettet olekaan enää komein 25-vuotias, jonka Kaikkonen tuntee? Häpeä langetkoon päällesi :D

tiistai 6. marraskuuta 2007

Jännitystä elämään kiiwillä

Jokapaikanhöylä Kaikkonen leikki tänää roskakuskia (no ei edes sitäkään) roudaillessaan noin 6:n rullakollisen verran pahvia pois käytävältä, missä ne olivat "kasassa" = lattiasta kattoon koko käytävä täynnä blokaten mm. väestönsuojan oven totaalisesti. Kun täällä on käynyt joitakin ihmisiä, jotka eivät ymmärrä jätehuoneen ja jätehuoneeseen johtavan käytävän eroa, tämä oli lopputulos. Mutta ainakin sain noin puolen tunnin lounasta edeltävän kuntoilun. Niin ja työkaverini huolestumaan täysin (kännykässäni ei ollut kuuluvuutta kellarissa), joten hän oli jopa henk. koht. puhelimeeni soittanut hätääntyneen puhelun tiedustellen olemassaolostani. Kyllä; Kränttynaama Kaikkonen on vielä hyvinkin elossa (vaikka sille ei nyt maistu oikeen ruoka, tupakka eikä uni) ja kyllä se nyt on ihan hyvällä tuulella ja kyllä sille uskaltaa jälleen puhua. Ja kyllä, tänään se menee ihailemaan remppapoikia uudelle asunnolleen.

Tyhmänrohkea Kaikkonen laittoi tänään myös riskinottokykynsä koetukselle ostaen kahviosta kiiwin ja syöden sen. Viimeksi näin tehtyään Kaikkosen naama (huulia ja kaulaa myöten) meni aika rutturalle ja punaiseksi. Tosin silloin tapaukseen liittyi kaksi (2) kappaletta kiiwejä, nyt vain yksi. Odotamme innolla tuloksia. Tällä kertaa tilanne on se, että Habahaba Kaikkonen on koko loppuviikon roudailemassa tavaroitaan uuteen asuntoon, ja tulee näyttämään joka tapauksessa aivan susirumalta kaatopaikkalöydöltä, joten pieni punerrus naamassa olisi vain piste i:n päälle. Ja sitä paitsi kiiwi on ihan perkeleen hyvää. Etenkin sen jälkeen, kun pääosa ruokailusta on lusikalla hyyyyyvin pieninä paloina syötyä banaania.

Tänään addiktoiduin myös ihmisten googlettamisesta. Se on uskomatonta, miten paljon voi löytyä lähes kenestä vain. Oikeesti ihmisellä voi olla näin tylsää täällä. Niin ja Pelimies suosittelee Kääpiksen blogia tänään. Se hiton kärhämä jotain haukkuu Kaikkosta sen kommenteista prkl.

maanantai 5. marraskuuta 2007

yök ja pukl.

Jakokaupunkitaudin asioita selittäen; kaikki VOI imee mun lekaa, mulla on vasara koska en keksinyt muuta ja kakku oli hyvää, kun sen söi tiskialtaasta. Ja mua ei hävetä mikään (paitsi se, että kaadoin boolit päähäni kompastuessani), koska mitä ei muista, ei hävetä. Tosi kivaa oli ja kuvia on nyt tarjolla aika vitusti. Mä vielä pohdin mihin asettelen niitä, joten multa voi sitten vaikka kommenttilaatikon kautta tiedustella ne, ketkä niitä haluaa.

Ja niin, mulla oli kokonaisuudessaan ehkä vuoden paras viikonloppu ja nyt maha iha vänkyrällä, koska en edes saanu unta viime yönä. Joten tällä hetkellä houkutuksen kohteita ovat LÄÄKKEET, puklaus ja kyynisyydessä piehtarointi (että maailma pysyisi tasapainossa). Ja on se nyt sairasta olla maanantai aamuna näin hiton hyvällä tuulella, kun kaikki muut kiukuttelee.

Mä kirjotan sitten enemmän, kun en ole näin koomapotilasmainen. Niin.

perjantai 2. marraskuuta 2007

Justin.LOL.


Kaikkonen ei nyt taas osaa. Se yritti 20€ budjetilla keksiä itselleen Halloween-asua. Ensimmäinen idea oli perinteinen vampyyrityyli, joka olisi toteutunut vanhojentanssi puvullani (johon mahdun piiiiiitkästä aikaa, woohoo), jossa on upea korsettimainen yläosa. No mutta kun se laahus sitte kiertää kaikki maat ja mantereet ja se on sen jälkeen entinen puku. Niin.

Seuraavan ideani sain Kellopeliappelsiinista (kävin jopa ostamassa henkselit, koska isäni kertoi omistaneensa henkselit viimeksi 70-luvulla). Keräsin kasan tyylikkäitä vaatteita kotoa ja jostain syystä päädyin vain näyttämään Justin Timberlakelta (helvetin kaunis versio), joten tästä johtuen varoitan: jos näet Kaikkosen tänä iltana jossain päin Espoota laulamassa (=raiskaamassa ihmisparkojen korvia) Sexy backia, tiedätte mistä tämä johtuu.

Tässä päivän hakutulokset:

Playback Kermavaahto vähän hämmästytti; mikä sen virka oli?!

Pissiksii Myötähäpeän tunne ei ole pitkiin aikoihin ollut näin lamaannuttava.

hmm Okei, miks toi kissa ja pelottava justin-alttari?! Mit' vitt'...

Tämän jälkeen Karaokestarba Kaikkosen uhkarohkea (=tyhmänrohkea?) luottamus omiin laulu- ja tanssitaitoihin on niin korkea, että iha jänskättää. Niin.

torstai 1. marraskuuta 2007

Addiktoidun

Olen nyt löytänyt tyylikkäästi monen monta ystävää/kaveria/tuttua Facebookista ja kulutan nykyään 90% työajastani siellä pyörimiseen. Loput 10% enemmän tai vähemmän kuluvat tupakkapaikalla. Tosin tänään olin kovinkin reipas ja siivosin kaikki laatikostoni/kaappini, heitin roskiin KAIKKEA, mapitin papereita ja päivitin info-kansiota. Nyt voin hyvillä mielin taas lorvia loppu päivän mm. katsellen rumankomeaa raksamiestä, joka viipottelee tiskini ohi vähän väliä (ei haittaa minua).

Minulla on myös tänään uudet rintsikat, jotka EIVÄT:
a) itsestään aukea joko olkaimesta tai itse lukitusjärjestelmästään (se on vaikea mekanismi)
b) itsestään napsauta kaaritukea rikki vain muutaman kerran käytön jälkeen (ainakin toivon näin)

Olen jo nyt myös fiilistellyt huomista Halloween-kekkeröintiä, mihin en ole vieläkään keksinyt mitään asustusta. Tai siis muuta kuin, että valvomalla ensi yön kehitän itselleni mustat silmäpussit (uuh, scary) ja juomalla huomenna työpäivän aikana ainakin 19 kuppia kahvia ja polttamalla pari askia tupakkaa aikaansaaden jännittävän tärinä-vapina-nykimis-efektin kroppaani (tooosi pelottavaa).

Ja muuten, jos facebook-addiktioni (koneen mukaan olen 34% addiktoitunut, toivoa on vielä) on pelottavaa, ottakaa oppia kollegastani, joka on addiktoitunut Oikotiehen. Suora lainaus mesestä kollegaltani: ja sit musta on tullut ihan oikotie-riippuvainen!! Oon kokoajan siellä refreshaamassa sitä vuokra-asuntosivua.
Mutta minulla ei ole varaa tuomita, itse olen täysi narkkari paracetamolin ja burana capsien sekakäyttäjänä.