eroakirkosta.fi

tiistai 26. helmikuuta 2008

Iron kykkyryyyyyyyyy

Tahtoisiko joku ystävällisesti selittää Hämmentyneelle Kaikkoselle mikä tekee uusista Tupla sport patukoista "sporteja"?! Ottaen huomioon, että normaalissa suklaassa on n.470-530 kcal/100g ja kyseisessä uudessa tuotteessa 468kcal/100g. Eli onhan siinä se 2kcal/100g ero nyt sitten tavalliseen patukkaan. Okei, siinä on ehkä enemmän kuitua, ehkä prosentti?

Olisikohan nyt vain näin, että se "sport"-nimike tulee siihen perään vain koska nämä kyseiset tuotteet maistuvat ihan yhtä pahalle, kuin urheilupatukat?

Nyt ajattelin tehdä pitkän biisilistan jo valmiiksi matkaa varten. Mahtuisi vielä melkein 200 biisiä, joten jos on hyviä kipaleita kuunneltavaksi lentokoneessa/bussissa/taksissa/auringossa/minut kaapanneen sissiryhmän majapaikassa niin laittakaa vaikka kommentteihin. Kiitos kun ymmärrätte mielikuvitukseni puutteen.

maanantai 25. helmikuuta 2008

Olin eilen Malmilla

Sitä sähköpostia saa sitten ihan oikeasti laittaa osoitteeseen pelimies.kaikkonen@hotmail.com. Mulla on tylsää jumalauta!
Ja se toinen "virallinen" sähköpostini on osittain työkäytössäni, joten se on täynnä kaiken maailman haista-vittu-meileja.
Paitsi että meidän vuokralaiset on ehkä parhaimpii ikinä (please don't fire me..). LOL, OMG, IHQ ja kaikkea muuta tosi teiniä. YÖK.

MEILAA SAATANA!

Humppaa ja koiranpentuja

Minusta se on todella väärin, jos alkaa panettaa kuunnellessaan Jätkän humppaa. Se nyt vaan on niin perverssiä. Joten todella toivoisin, ettei kyseistä kappaletta enää soiteta minulle nolojen seuraamusten johdosta.

Olimme eilen Pankkitäti-Tuulin kanssa ystävättäremme syntymäpäiväjuhlilla (joista juhlakalu oli kolmisen varttia myöhässä) ja join elämäni ensimmäisen (ja viimeisen) ALKOHOLITTOMAN (lue: denial) mansikkamargaritan. Myöhemmin yöllä kävimme Mertsin kanssa tarkastelemassa Helsingin hulluimmat sekopäät, jotka pudottelevat puolet kahveistaan lattialle.

Viime yönä näin muuten unia, jotka olisivat tarvinneet tekstitykset. Kuulemani kieli taisi olla bosniaa, joka johtunee siitä, että kuuntelin eilen noin tuhat (eli siis 3) kertaa Lejlan.

Niin, ja leivoin noin klo 6 aamulla pullaa. Tänään tein quesadilloja ja nyt lähdemme koirapuistoon vittuilemaan kanssaihmisille.

perjantai 22. helmikuuta 2008

Poika, joka meikkaa

Sain tänään töissä kepeän läimäisyn olkapäälle noin 20 vuotta minua vanhemmalta herrashenkilöltä meiningillä "oot sä hyvä jätkä!". Nyt koko työntekijäidentiteettini on täysin hukassa. Eikä asiaa auttanut yhtään se, että kirjoitan hänen-jonka-nimeä-ei-mainita pyynnöstä tarinaa otsikolla "Minun toimenkuvani".

Tähän mennessä olen ollut jokapaikan höylä, jolle kuuluvat sekä ravintolan, huoltoyhtiön, kiinteistön, siivousyrityksen yms asiat.
Olen tämän vuoden puolella oppinut, että työtä hakiessani, minulla olisi pitänyt jo olla datanomin paperit, kyky muuttua tikkaiksi/avaimiksi/kaapelipiuhaksi/lumeksi ("miks tääl ei oo lunta...vittu mikä paska keli, salee ton tytön vika...") , kyky lukea ajatuksia sekä tahdonvoimaa olla tupakoimatta.

Minun toimenkuvaani kuuluu myös kestää haukkumista ja vittuilua, mutta myös hauskoja hetkiä näiden Liisa-Marjattojen kanssa tupakalla (missä en saisi käydä) ja vielä hillittömämpiä tilanteita, kun esim. jollakulla on krapula (winkwink).

Ehkä ensi kerralla ei kannata pyytää minua kirjoittamaan omasta toimenkuvastani. Olen liian lapsellinen kirjoittamaan mitään. Ikinä.

Päivän sitaatti

”Naiset on kuin parkkipaikkoja: parhaat on viety ja vapaat on vammaisille.”

Kiitti Suikkeli. Ja hei, TSEMPPIIIIII!


Kurkkaa ite, urpå

keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Tiistain olematon känni ja keskiviikon kadonnut krapula

Eilen Kaikkonen sai superhyvää ruokaa (en tehnyt itse, leikkasin vain patongin), punkkua, Cat Stevensiä, saunaa ja kaljaa, eikä ollut aamulla edes krapula (koska olen niin vanha), vaan kaikki vitutus oli poissa (joka nyt johtui erinäisistä syistä). Tutustuin myös Apu-Mattiin. Äläpä kysy enempää.

Oli myös kovin ihanaa poistua sängystä vasta puoli tuntia ennen töiden alkamista, ja ulostautua talosta noin 10min ennen töiden alkua olematta myöhässä. Itse asiassa olin ajoissa.
Joudun ehkä muuttamaan Ainolle.

Sain tänään aamulla kuulla, että kaniystävälläni Nakkella on uusi herkku; fitness murot. Pelkään, että joku päivä kun hiivin Nakeron häkille tämän huomaamatta, se bodailee siellä minimini-punttien kanssa.


Nyt tahtoisin toivottaa kaikille aiiiiivan supermegahyperihanaafantsuaupeeta keskiviikkoa.
Ja etenkin yläkerran Suikkelille: TSEMPPIIIIII hei kaveri!

tiistai 19. helmikuuta 2008

Jatkoa eiliselle

Tahtoisin vielä jakaa kanssanne tiedon siitä, että kutsuin juuri pari yläkerran konttorirottaa (no ne on oikeesti semmosia supermegahot chicksei, mut silti) pullakahveille lounastunniksi.
Ei jumalauta, että mä olenkin vanha!!

Vanhuus tuli puun takaa

Krapulani eivät enää ole niin hauskoja kuin ennen. Siis aikaisemmin oli morkkiksia, pahoja oloja ja säätöjä (en nyt puhu ihmisistä vitun pervo). Ja tietenkin hassunhauskoja muistoja illasta (ja sitä muistamattomuutta). Eilenkin lähdin jo tunti heräämiseni jälkeen heittämään erästä Marja-Leenaa ja tämän säätöä (no nyt osuit oikeaan pervo!) jonnekkin kaukaiseen itään. No okei, illalla ostin irtiksii noin kilon, mutta silti. Todella säälittävää krapulakäyttäytymistä.

Ihmisestä tulee keskimääräisesti vanha sillä hetkellä, kun pierut/röyhyt/muut kehonkaasujenpäästöt eivät enää naurata. Minulla on siis vielä toivoa. Vaikka suurin tappio nuoruuden menetyksestä koettiin jo silloin, kuin täytin 17 ja rapistuminen alkoi. Löysin jo ensimmäiset juonteet (silmien alta), joten muutaman vuoden sisällä sidon narun takaraivooni ja hyppään benjin. KOSKA OLEN NIIN PINNALLINEN.

Tänään olen töissä puhunut alle kuuden tunnin työaikani aikana noin viisi tuntia yhtä menoa, joten verbaalinen lahjakkuuteni alkaa loppua kesken, ja tupakkapaikallakin tunnen itseni tuppisuuksi. Olen siis menettänyt suuren osan kaikkoudestani ja jäljelle jää vain tylsä ja vanha ihmisen irvikuva, joka oikeastaan vaan tahtoisi takaisin kotiin nukkumaan, koska se oli yölläkin niin mukavaa.

Aamupäivästä jalkojani kolotti ja himoitsin tukisukkahousuja, joita kumma kyllä henkilöstöravintolallamme ei ollut tarjota (no vitut, en ees käyny kysyy). Olen myös kokenut kuumia aaltoja, ja mietin jos nyt iskisi vaihdevuodet, olisinko tyytyväinen vai en. Punnitsin hyvät ja huonot puolet. Huonoja olisi se, että se olisi vanhuuden leima ja en voisi saada lapsia. Hyviä puolia se, että en enää kokisi ah-niin-ihania mielialavaihteluita menkoista. Ja se, etten voisi saada lapsia (ne haisee, tulee kalliiksi ja tekevät nuorista naisista väsyneitä/elottomia/neuroottisia ihmisperseitä).


PS. No en todellakaan ota vastuuta siitä, että Mertsi aloitti bloginsa. Kärsi nainen; ite teit valintas hullu!

torstai 14. helmikuuta 2008

maanantai 11. helmikuuta 2008

Hissiremontti on saatanasta

Ite oot vaan nukkunu ja jumittanu töissä. NIIN.

Ei ole Kaikkoselta postauksia tullut, koska on ollut pää tyhjänä (lue: elämässäni ei ole sisältöä). MUTTA! Viime yön se nukkui Marja-Leenan vieressä ja aijaijai että sentään, miten ihanaa onkaan nukkua kun toinen ei kuorsaa (vaikka siis yleensähän se kyllä on itse neiti K. joka kuorsaa), sänky ei ole täynnä koiran karvoja ja muutenki oli ihan mahtis tytsyjen ilta (Herra L ja Herra J oli nyt ihan tarpeeksi neitejä kans; TOUCHÉ!!!!!!!)

Tästä huolimatta jo yhden yön jälkeen on ikävä "omaan" sänkyyn (ei: minulla EI ole omaa sänkyä, minulla EI ole omaa kotia). Mutta vaihtelu on mukavaa.

Muistin tänään aamulla käyneeni hienoa keskustelua perjantain ja maanantain välisenä yönä siitä, mitkä numerot ovat hyviä (kai joku oli kiinnostunut numerologiasta...?) ja kommenttini numeroon 19 oli että "se on hiiiiiano numero, koska se on miehelle hyvä ikä". Siis täh?! Mutta toisaalta jos kukaan muu ei ymmärrä, niin luotan siihen, että lauantain hurmaava juopponeito Matilda (nimi muutettu), voi yhtyä känniseen mielipiteeseeni.

Oikeasti mulla on ikävä oman Örkkikuninkaani kainaloon, mutta en mä sitä sille tunnusta. En kiusallanikaan, saatana.

keskiviikko 6. helmikuuta 2008

kee?!

Kertokaaaaaa....

Mihin/miten/APUA laitan seurantakoodin tälle sivustolle? Google analytics ei ymmärrä, etten minä ole insinööri, jumalauta!!


APUAAAAAA!!!!!!!!!

sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Joulu 2007

Kauan työnalla ollut kuvakooste joulusta Tallinnassa tulee nyt, tsädää!



kävelymatkalla satamasta hotellille piti pysähtyä Kekkosen terassille katsastamaan karttaa ja naukkaamaan Vana tallinnaa; välillä eksyimme (kuvassa vihainen turisti, joka kulkee väärään suuntaa); noi pulut kuulemma hässi. en usko.


maasta löytyi monivärinen laku; ja verta

Jouluisia maisemia Tallinnasta



No oli siellä oikeasti ihan nättiä :)



sutina-kuvaa kaupungilta; keskellä peltoa oli parkkiautomaatti, en ymmärrä miksi; noin klo 7 aamulla mörkö sammui taksiini


Kaikkonen ja kannu(t); jälkiruokaa krapulaan


maailman nätein vessa