eroakirkosta.fi

tiistai 23. joulukuuta 2008

Hyvää joulua

Terveisiä toimiston joulupossuilta

Kysymyksiä ja toteamuksia

Katti-Mattinen: Oliko sen ankka-paikan nimi 222? Näin siitä unta ja nyt hämää. Tahtoisin myös onnitella näin "julkisesti", kun kerran se myöhästyi.

Lasse: Mitä vittua sun boolissas oli? Ja anteeksi, että laattasin sun rappukäytävälle. Mutta se oli vaan sitä helvetin hikkavettä. Olis vaan pitäny pysyä viinassa.

Aino: Mulla on vieläkin sun lahja. Nähdään joulun jälkeen ahtaassa helsinkiläisessä asunnossa.

Aki: Kiitos, kun veit mut kotiin mun omalla autolla, suostut vielä puhumaan mulle, toit mulle krapularuokaa ja veit shoppailemaan.

Jesse: Miten sä voit olla noin ärsyttävä ja et edes muista, että "enemmän mitä"?

torstai 18. joulukuuta 2008

222

Eräiden naisten keskustelu

Neiti A: kerro minulle, kuinka sanoa miehelle kauniisti että tämä on vain seksiä, eikä sen vakavemmaksi muutu?


Neiti B: hahahaha, nyt sanot sille, että ”sä olet P-A-N-O!!!”


Neiti A: ku ei voi silleen ilkeesti sanoo tai oisin jo tehnyt sen, mut tätä miestä en haluu suututtaa, ku meillä sattuu olee yhteisiä tuttuja....kerroinko muuten tästä jo sulle...?


Neiti B: kerroit kai joo, sillon ku käytiin kebiksellä


Neiti A: joo ei ei tää oo enää sama mies!


Neiti B: hahahahhahahahahhahahahahhaha, voi ei! senki hassu tyttö....no, mä olen tässä välissä kerenny jo käydä kuksii paria 19v kundia: eli mä en tuomitse ketään…ja siis mä panin näitä kahta peräkkäisinä päivinä


Neiti A: hahhhaaaa!!!!!! mulla oli ihan sama homma tos pari viikkoo sit! toinen lähtee ni toinen tulee, hyvä etteivät rapussa kävelleet vastaan:


Neiti B: joo, siis mä vein A:n kotiin klo 18.00 ja klo 01.00 otin B:n kyytiin


Neiti A: hahhaaaaaaa…hyi meitä!


Neiti B: me ollaan vittu parhaita


Neiti A: kerran lutka, aina lutka!


Neiti B: hahahahahahahah

Seikkailun yö

Viime yönä tapasin exäni hyvin pitkästä aikaa. Juttelimme mukavia ja lähdimme ajelulle. Päädyimme Pohjois-Tapiolaan, jossa olen viettänyt aikaa viimeksi teininä. Exäni pysäköi autonsa ja käski minun odottaa sisällä. Hänen äänensävynsä muuttui todella oudoksi ja huomasin hänellä aseen, joten heti hänen mentyään poistuin autosta ja lähdin juosten kohti läheistä metsikköä soittaakseni herra Kolkille. Herra Kolkki oli humalialaisena muutamien kilometrien päässä, joten jostain syystä juoksin metsään piiloon. Hetken kuluttua tajuni lähti ja pääni retkahti sammalikkoon.

Heräsin vanhasta kodistani Espoosta, jossa asuin aikoinaan vanhempieni kanssa. Exäni oli vierelläni ja rakensi pommia, koska minä tiesin liikaa. Hän sytytti pommin, mutta sankarillisena heitin sen tiskikoneeseen.

Sitten heräsin tähän aamuun kylmässä hiessä uineena tajuten, että on ihan kivaa olla sinkku.

Ps. Tahtoisin myös mainita, että jääkaapissa on tällä hetkellä vain kaljaa, skumppaa ja kossua.

tiistai 16. joulukuuta 2008

Karma

Tuhma Kaikkonen on ollut todella, no, tuhma. Siitä syystä korkeampi voima rankaisee sitä helvetin äpärää iskemällä sille koko naaman täyteen ihottumaa, jotta koko työyhteisö voi tirskua selän takana pizzanaama, teini, junnu jne. Oikeasti ihottumaa ei edes huomaa, ellei siitä erikseen mainitse muille, mutta Kaikkosen silmät on punaiset ja kutiavat.

Kääpis on kipeänä, ja me toivotamme pikaista paranemista.

torstai 11. joulukuuta 2008

Isin tyttö

Ajoin eilen Klaukkalaan. Se kuulostaa siltä, että se on todella kaukana ja että siellä on maatiloja, joiden pihalla on possuja. Todellisuudessa ajomatka töistä kesti reilun vartin. Perille saavuttuani sain isältäni paketoimattoman joululahjan, jonka sai heti käyttöön. Uusi hieno TomTom, jota seuraan nyt orjallisesti, enkä enää seuraa liikennettä. Koska isäkään ei ollut jaksanut paketoida lahjaa, hain hänelle paketoimattoman lahjan autostani. Billy Idolin kokoelmalevy, jota oli tietenkin pakko luukuttaa, sillä 14-vuotiaan "pikkuveljenikin" pitää viimeistään tässä vaiheessa opetella kuuntelemaan oikeaa musiikkia. Kyllä on tytär isäänsä tullut; meidän perhe ei paketoi lahjoja, eikä odota jouluun asti.

Söimme ruissareita duunareiden kanssa, jotka rakensivat isäni uuteen kotiin terassia takapihalle. Tässä ohessa "pikkuveli", jonka tapasin vasta toista kertaa, tuli näyttämään koetuloksiaan.
Jätkä on ihan nero! Keskiarvo niissä oli varmaan 9,5.
Se ei ole minulle mitään sukua.

tiistai 9. joulukuuta 2008

Talviunille

Asetin eilen klo 15.49 mennessäni nukkumaan herätyskellon soimaan 7.30. Näin ollen nukuin maailman mahtavimmat unet ja nyt suunnittelen tekeväni saman tänään, koska se on parhaita asioita mitä vaan voi tehdä. Oikeastaan voisin ryhtyä osa-aikaiselle talviunelle; nukkuisin noin 2/3 ajasta. Arkisin voisin juuri ja juuri käydä töissä ja loput ajasta nukkua.

Tässä teille vielä hilpein kuva, mikä löytyi kamerani uumenista.

maanantai 8. joulukuuta 2008

Back in the game

Ensin tahtoisin nyt mainita, että sille on syynsä, miksi minua kutsutaan Pelimies Kaikkoseksi. Se ei tullut esimerkiksi tyhjästä.

Tulin pitkästä aikaa oikeasti töihin. Viime viikolla kävin vain leikisti täällä pariin otteeseen pyörähtämässä. Ja koska työmoraalini on parantunut tonnista miljoonaan, kyseessä ei ollut motivaatiosaigon, vaan julmettu rintakipu sekä kadonnut ääni, josta ahkerat kommenttilaatikoiden lukijat tiesivätkin jo. Aloitimme aamun vertailemalla sitä, kuka on ollut noloin. Ja näitä juttuja ei nyt enää päihitä mikään muu, kuin se, että joku on käynyt källimässä vuohta. Ja kaukana ei ole selkeästikään oltu.

Ostin viime viikolla uuden puhelimen, koska se tuntui helvetin upealta idealta juuri silloin, kun ääntä ei lähtenyt ja lääkäri oli määrännyt puhekieltoon. Niin, ja varastin vahingossa sähköhammasharjan.

Valitin juuri pomolleni rintakivusta, johon hän totesi no älä minua syytä, että sun rinnat on kipeät.

maanantai 1. joulukuuta 2008

Vodkasta tulee kahden päivän kankkis

Just tän takia sä oot hyvä sihteeri sössöttää keski-ikäinen henkilöstöpäällikkö, kenen eteen olen polvistunut wc:n lattialla napittamaan hänen housujaan, koska hän ei itse enää siihen kykene. Tunnen nyt olevani urani huipulla; tätä ylemmäs ei vaan voi enää päästä!

Myönnetään, olisi todella tekopyhää väittää, että kaikki muut hölmöilivät ja minä en. Sillä minähän hölmöilin. Ja ihme kyllä aamulla löytyi laukusta pullo salmaria ja jonkun Lucky strike-aski.

Darra oli niin kamala, että jouduin konttaamaan vessaan monestakin syystä.
1) olisin muuten oksentanut
2) olisin muuten kaatunut maahan huimauksesta
3) nivuset oli kipeät, mistä syytän jääkiekkoa, sillä olin, yllättävää kyllä, siveästi koko illan

Tilasin ihan helvetisti krapularuokaa siltä ihanalta pizzakuskilta, joka antaa aina 1€ hintaan ison limun ja jolla kestää max. 24min tuoda ruoat tilaushetkestä. Tämän jälkeen soitin kaikki tuntemani ihmiset + naapurin Jorman läpi varmistaakseni, että maailma on vielä pystyssä, vaikka olenkin juonut sen tyhjäksi kaikesta vodkasta.

Maailman kiltein Katti-Matti haki minut illalla old school-fiilistelylle Tapiolaan. Tämän jälkeen menimme Zinin kanssa tuplatreffeille krapuloidemme kanssa, joten me kaikki neljä päätimme, että Stadin kebab on ainut oikea rafla. Falafelejä seurasi 23.45 näytös Madagascar 2:sta, jonne meinasin kuitenkin loppumetreillä nukahtaa. Ei siksi, ettei ne eläinhahmot olisi olleet ihan helvetin hilpeitä, vaan siksi, että tein henkistä kuolemaa. Klo 1.30 otin taksin joidenkin vantaalaisten pissisten kanssa ja menin kotiin nukkumaan.