eroakirkosta.fi

maanantai 16. maaliskuuta 2009

10123

Nukuttuani alle viiden tunnin yöunet railakkaan ja perverssin ladymooneilun jälkeen, saavuin tyhjään toimistoon. Ehdin jo hetken ajatella, että tämä on vitsi. Tai että toimiston ahdistuneet ihmiset ovat asentaneet huoneeseeni kameroita, joista seuraavat, kun näpytän hetken konettani ja luovuttuani kaikesta toivosta käperryn sikiöasentoon pöytäni alle jättimäinen huoltomiehen talvipalttoo peittona.

Vuosi sitten, kun olin vastuussa erään business parkin aulasta, sairastuin kesken työpäivän. Olo oli niin heikko, etten pystynyt edes istumaan, joten pakenin yleisövessaan mukanani jakkupuvuntakki patjana sekä ulkotakkini peittona. Laitoin työpuhelimen hälyttämään aina puolen tunnin välein, jolloin kävin tarkastamassa, ettei kukaan kaipaa minua työpisteelleni. Se oli ehkä urani kohokohta. Nukkua nyt siinä kylmällä lattialla.

Voisin nyt jakaa yhden iskurepliikin, joka toimi ainakin kerran täydellisesti monellakin tapaa eräässä espoolaisessa juottolassa. Kävelin blackjack-pöydän luokse. Iskin setelin pöytään ja komensin vieressäni istuvaa miestä "tuplaa mun rahat". Toimi.

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Jos sulla on töissä tylsää, voit pelata tätä ratkiriemukasta peliä:

http://pelikone.fi/pelit/muut/Vantaankosken-kalapuikkopeli/3346

Kaikkonen kirjoitti...

Tää oli niin vitun hyvä peli :D