eroakirkosta.fi

torstai 13. elokuuta 2009

Pissaleikkejä

En ole ikinä ymmärtänyt kaikesta kieltäytymistä. Tyylilleni uskollisena lopetan pahan tavan vain siirtämällä sen toiseen asiaan. Eli laihdutuskuurilla korvataan ihana ruoka haitallisella tupakalla, tupakka korvataan nuuskalla, nuuska korvataan sitten taas jollain muulla. Koska kännääminen sekä seksi ovat tosi kivoja asioita, eikä molempia nyt ilmeisesti voi vaan aina saada, kohdistin alkoholin himoni kunnon nussimiseen. Kaikki hyvin niin kauan, kunhan ei laukeamishetkellä huuda tequilaa.

Viime yönä pyörin sängyssä tunteja. Taas. Olen minimaalisessa ajassa onnistunut tahattomasti totuttautumaan siihen, etten nukukaan yksin joka yö. Viime yö oli kolmas putkeen, kun jouduinkin nukkumaan yksin, mikä osoittautui astetta vaikeammaksi tehtäväksi, ja unet jäivät muutaman tunnin pituisiksi. Viime yönä muutaman tunnin sängyssä pyörimisen jälkeen hieman ennen kolmea ajoin Kallioon hakemaan arviolta sata kiloa lihaa köhnöttämään viereen. Ja sain unta.

Uskon unen tulevan toisen vieressä panemisen jälkeisen autuaan seksikooman johteena. Yritin tätä ollessani vielä itsekseni kotona, mutta kaikkihan sen tietävät, ettei pienet kätöset voita ikinä kunnon parrua. Tahtoisin tähän väliin mainita, että heti orgasmin jälkeinen suoritettu pissalla käynti saattaa johtaa toiseen perättäiseen orgasmiin naisilla. En tiedä miksi ja en kehdannut tätä 100 kilon lihalle sanoa, sillä hän olisi kenties pitänyt minua pervona. Mikähän ei pidä paikkaansa. Minulla ei kyllä ikinä käsittääkseni ole ollut minkään asteista fetissiä pissaleikkeijä kohtaan. Lähinnä ehkä kuitenkin touhun aiheuttaman mahdollisen sotkun takia. Ja siis nyt puhuu nainen, joka pari viikkoa taakse päin pesi punaiselta seinältään spermatahroja, jotka olivat villin viikonaloituksen lomassa ilmestyneet maagisesti.

Seksi on viime aikoina muuttunut vaaralliseksi. Alle kolmen viikon saldo on kipeät nivuset, lukkoon menneet ranteet, kipeä selkä, lukkoon menneet korvat, reiden kramppaus sekä yksi hieman rikki mennyt miehen vehje.


ps. pahoittelen mautonta otsikkoa, se vaan nauratti aamulla.

Ei kommentteja: