eroakirkosta.fi

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kesäkuu!

Hyvää kesää pikku palleroiset!

Kuluva vuosi on mennyt Kaikkosen taloudessa pikakelauksella. Tammikuisella pikkujoulureissulla murtunut jalka on jo lähes parantunut. Sillä jopa osallistuttiin viime perjantaina Suomen Sotilasurheiluliiton järjestämälle Kesäyön marssille ja matkana 10km. Ensimmäiset 3-4km sääjumalat muistivat meitä ihanaisella kaatosateella, joka tuntui 12c kelissä melkoisen jäätävältä. Kieltämättä viimeiset 2km meni hampaat irvessä nilkassa tuntuneen viiltävän kivun johdosta, mutta maalissa odottava Jone Nikula antoi motivaatiota. Tosin päästyäni maaliin kävin hetimiten istumaan, korkkasin Battery-tytöiltä saamani virvoikkeen ja pistin spadduksi. Tämän ohella päästin suustani jok'ikisen kirosanan, jonka osaan ja kirosin kaiken urheilun alimpaan helvettiin. Seuraavana päivänä pers-reisi seutu oli kipeä mutta onnellinen.

VÄLIMAINOS:
Olen myymässä autoni, sillä perheellisenä naisena (minä + Markku 4,2kg) tarvitsen farmari Volvon. Nyt myyn pois siis vm '01 Volvo S40. Kilometrejä Herra Kersantilla on 166t ja moottori 1.6. Juuri huolettu ja muutenkin kovin rakastettu. Kattoluukkua ei ole, mutta voin kaupan päälle sellaisen rälläkällä tehdä.

Mitäs muuta? Olen kirjoittanut kirjaa, aloittanut uudessa työssä kuntokeskuksessa, värjännyt itselleni tekoälyn ja flirttaillut autosta käsin ventovieraille.

Ei kommentteja: