eroakirkosta.fi

keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Keskiviikko klo 9.33

Tämä on jo varmaan ennätys, olen ollut töissä jo 63min ja en ole käynyt vielä kertaakaan tupakalla (tai siis poltin 3 matkalla töihin autossani, joka jumittui Espoon helvetinperkleen ruuhkiin). Polttamattomuus johtunee siitä, että olen koko aamun joutunut SÄÄTÄMÄÄN.
Ensinnäkin...
Puhelimeni jäi kotiin, joten jouduin netistä kaivelemaan parin kaverin numerot, joihin piti lähettää viestiä iltapäivän suunnitelmista. Työmoraalini (mikä?) on niin olematon, että lähetin henk. koht. viestini firman kännykästä. Niin ei saisi tehdä.

Toisekseen... Ennen kuin ennätin edes aloittaa työnteon, internetyhteyteni sanoi sopimuksensa irti. Pitäisi olla hirmu hieno uuuuuuuusi kiinteä verkko (ja sekin vain siltä varalta, jos wlan joskus tökkisi. niin. wlan ei ole vielä hetkeäkään toiminut), mutta ei, se ei enää toimi. Paukutin pari kertaa vasaralla, koska kiukutti. Niin ei saisi tehdä. Ajattelin vain, jos pieni kevyt vasarointi nostaisi nettiyhteyden motivaatiota palvella minua. Kuitenkin se olisi aika oleellista työssäni, että saisin päivät pitkät mesettää (aivan) sekä pallotella hs:n, irc-gallerian (aivan), wikipedian ja seiskan sivuilla. Siis se oikeasti näyttää paremmalle, että näpyttelen kaverilleni mesessä edellisen illan tapahtumia, kuin että istuisin aloillani (=venkuloisin tuolillani, joka on niin uusi, ettei se ole vielä muotoutunut pyllyni mukaiseksi) ja katselisin kattoa vihellellen Funky townia (se on soinut koko aamun päässäni). Olo on orpo, kun ei ole yhteyksiä (=netti ja kännykkä) ulkomaailmaan ja taidan kohta alkaa ymmärtämään, miltä tuntuisi olla bb-talossa.

Ei kommentteja: