eroakirkosta.fi

perjantai 27. helmikuuta 2009

fiiliksiä

On yllättävän vaikeaa pukea sanoiksi tunnetta, jota ei itsekään tunnista. Samaan aikaan mielen valtaa väsymys, vainoharha, suru, viha ja hyperaktiivisuus. En myöskään enää tunnista ihmistä, joka tuijottaa minua peilistä aamulla silmillä, joita ympäröi lievästi arpinen sekä tumma iho. Silmäpussit ovat suomenmestaruustasoa ja suuta ei saa hymyilemään muu kuin musta huumori, kuten oikeassa kädessä olevan kömpelyydestä johtuvan palovamman ilkkuminen.

Työmotivaation puutteeni on saanut niin mittavat suhteet, että saatan istua paikoillani monta tuntia vain tuijottamalla hiuksiani etsien kaksihaaraisia (luojan kiitos tämän viikon saldo puhdas nolla) tai siemailemalla vettä sekä täyttämällä lasiani. Teen työni vasemmalla kädellä, ja päivän päätteeksi on ontto olo. Kuin ei olisi tehnyt mitään ja poistuu suljetusta maailmasta toiseen.

Olen melko väsynyt ja dramaattinen tänään, joten saatan korkata kotona punkkupullon, jota nautiskelen sitten suoraan pullosta parvekkeeni lumihangessa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kuulosta kovin hyvältä...
T. Katta JKL:stä

_ kirjoitti...

Mä oon uus näiden blogien välisten kuulumisten vaihdon kanssa, ni en tienny, et mihin mun pitää vastata sun kommenttiin. Kokeilin tätä. Sun blogiin eksyin muutaman hiiren painalluksen jälkeen, jtn itellekin tuntematonta reittiä. Huvitan itseäni lueskellen itseironisten ihmisten kirjotuksille. En naura sulle, vaan sun kanssa....

Voisko sun tykästyminen siihen kuvaan, johtua mielikuvasta vähäpukeisia miehiä tekemässä "töitä"?

Oot enemmän ku tervetullu osallistumaan kuvaussessioihin.

_ kirjoitti...

Ne sepäthän on aevan aatamin asussa... Pitäiskö meidän vaihtaa kuulumisia jonkun muun, ku tän kommentti ruudun välityksellä nii se kuvausreissu vois onnistuakin?

Kaikkonen kirjoitti...

Kirjoitatko vielä blogia? :)