eroakirkosta.fi

sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Katokkonää jääkiekkoja

Näin viime yönä unta, että menin kuokkimaan häitä espoolaisten kermaperseiden joukkoon. Juhlakansa kuitenkin tunnisti minut (hajuaistillaan?) vielä omakseen ja minulle iskettiin siideri käteen. Sen kummemmin ajattelematta, olin ottamassa siitä samantien huikkaa vallovaan janooni, kun Jack Bauer ilmestyi paikalle sanoen "You know you shouldn't drink that". Ja uni loppui siihen.

Unihan nyt voi johtua mistä vaan, mutta uskon sen kuitenkin pohjautuvan siihen, että olen kuuden ensimmäisen tipattoman päiväni aikana ollut neljillä eri viinapitoisilla kesteillä ja itsehillintäni on ollut täydellinen. Suhtautumiseni myös suklaakakkuun (vitun Jocke prkl), sipseihin, karkkeihin yms on ollut melko lailla Dalai Laman tasoa. Siis jumavitunlauta.

Tapasin eilen lohjalaisessa Nightlife-yökerhossa (siis oikeasti tuon niminen paikka) jääkiekkoilijoita. Sanoisin, ettei mitään penaalin terävimpiä kyniä. Tai sitten en vain osaa arvostaa niitä, koska en ole missi. Yhden niistä sain karistettua sanomalla kuolevani nuorena, joten siihen asti käytän niin paljon huumehia, kun vain kroppaan mahtuu. Näistä luonnottimista douppipupilleista on siis jotain hyötyä.

Eksyimme tosiaan Lohjalle inkoolaisista grillijuhlista, jotka pitivät sisällään luonnollisesti grillausta, viinaa, musiikkia sekä kokon. Perjantain kekkeröinteihin kuuluivat JockeJormalaisen synttärit sekä Idiehin & companyn Kevät kekkerit.

Päivä 7
Nesteitä on lähtenyt 2kg, vaikken ole harrastanut mitään liikuntaa koko viikolla. Tämä johtuu huimauskohtauksista, joita minulla on jo noin vuoden ollut ja niitä aina välillä tulee. Ensi viikolla lääkäritäti nimeää jonkin taudin minulle, josta tämä johtuu. Ja ensi viikolla menen salille. Vaikka pää kainalossa.

3 kommenttia:

Konsuli kirjoitti...

Kerroppa sit jos ne antaa sulle jonku tiaknoosin. Molen huimaillu kaks vuotta ja ollu tutkimuksissa ympäri armaan maan. Diagnoosina: tarkemminmäärittelemättömät tajunnanhäiriökohtaukset. :) Hiihoo, ei tervettä päivää!

Kaikkonen kirjoitti...

Voipi olla menierin tauti. Saas nähdä. Tahtoo ottaa sydänkäyrän ja audiogrammin. Jippii.

Annis kirjoitti...

Valitanpa nyt sitten sellaista, että tulin, näin ja luen. *wirn*