eroakirkosta.fi

torstai 12. marraskuuta 2009

kaiken tämän keskellä sua hiljaa ikävöin.

Selibaattini kesti vähemmän aikaa kuin tupakkalakkoni. Peräti niin vähän, että sen pystyi laskemaan tunneissa. Se olisi ehkä voinut kestää pidemmänkin aikaa, elleivät kaikki ystäväni olisi niin pervoja. Halloween viikonloppuna kävimme ehkä parhaimmat naurunsekaiset keskustelut anaaliseksistä Ihanan naisen kanssa aivan loistavassa (wink wink, mainos mainos) Talossa. Tämän ohessa liimailimme pieniä muovisia halloween koristeita naamoihimme.

Järjestimme menneenä lauantaina erittäin myöhästyneet tupaantuliaiset sekä synttärijuhlat. Kotini oli niin tupattu täyteen, että kuulin jopa villiä huhua, että neiti Sipuli olisi oksentanut parvekkeelta alas. Jännittävää tästä tekee lähinnä se, että asun ylimmässä kerroksessa, ja mietin huvittuneesti minkälaiseksi suihkuksi pienikin pukla muodostuu noin pitkillä matkalla alas. Sain mahtavia lahjoja, joista osasta kuva ohessa.

Jos ihmisen lisääntyminen toimisi niin, että naisen raivostuessa hän erittäisi sisällään siittiöitä näin ollen siittäen itse itsensä, odottaisin jo seitsosia tämän päiväisen ajorumbani kotini, Itä-Helsingin sekä Nurmijärven välillä.

Lopuksi vielä kuva krapulastani.


PS. mikä biisi otsikossa?

Ei kommentteja: