eroakirkosta.fi

perjantai 5. helmikuuta 2010

taantumus

Reilun kahden kuukauden hiljaiselon jälkeen Pelimies ei voi sanoa oikeastaan muuta kuin "sori". Mutta ei tuomita siellä! Kaikkosella on hyviä syitä ja selityksiä kyseiselle virheelle. Kronologisuus ja priorisointi helvettiin, aloitetaan jostain.

Kävin viime viikolla tutkituttamassa onko alaselästäni löytynyt kyhmy syöpä. Se ei ole. Olemme täten nimenneet sen kolmanneksi nänniksi (aion piirtää siihen nännimäiset piirteet, jotta muutkin tajuavat aina, kun hillun jossain ilman paitaa) ja aion myös käymään alusvaateliikkeissä tiedustelemassa selkätissiliivejä.

Olen alkanut taas tapailemaan Sataa Kiloa Lihaa. Suhteemme ei ole muuttunut sen syvällisemmäksi, mutta hän on tavannut äitini. Lähinnä siksi, että muutin äitini luokse takaisin Espooseen. Ei, en kännännyt kaikkia rahojani, asunnossani on putkiremontti. Ja sitä paitsi kolmen kuukauden espoolainen kermaperseily tekee kelle tahansa hyvää. Tiesittekö, että äitini jääkaapista löytyy seitsemää (7 jumavitunlauta!) erilaista juustoa.

Addiktoiduin Farmvillestä.

Olen viettänyt melkoisen paljon aikaa Ihanan Naisen seurassa milloin missäkin. Olemme myös ilmeisesti taantuneet takaisin teini-ikään, sillä monet viestimme sisältävät pelkästään yhden tuhman sanan. Viestiesimerkkejä ovat "pimppi" tai "tisu". En ymmärrä miten on mahdollista, että yhteisikämme tulee tänä vuonna olemaan 55 vuotta. Tai että olemme ikinä saaneet miestä (tätä on pohdittu useaan otteeseen naamanvääntökilpailujen lomassa). Tässä teille vielä miehekäs julistus taantumuksesta: "Mä olen kova jätkä ja juon tänään viinaa. Alan elää uudestaan nuoruuttani ja taannun huolettoman ja vastuuttoman teini-ikäisen tasolle. Saatan jopa laiminlyödä työ- ja opiskeluvelvoitteitani taistellessani vanhoillista ja jämähtänyttä yhteiskuntajärjestystä vastaan, joka tukahduttaa meidän uudismielisten nuorten villihevosen lailla laukkaavan luovuuden. Alas tyrannia ja taantumus!"

Olen ollut viimeisen 3kk aikana töissä niin paljon, etten edes kykene luettelemaan kaikkia paikkoja, joissa olen ollut keikalla. Aion kompensoida tämän hulluuden karkaamalla alle kuukauden päästä Thaimaan lämpöön juomaan kaljaa ja kalastamaan. En vielä tulenko takaisin, koska ennustan löytäväni elämäni shemalen tällä reissulla. Ja nyt oikeasti kuka voi väittää ettei se olisi täydellistä; tissit JA penis samassa paketissa! Ja kuin kenellä tahansa muullakin kulahtaneella ikäkriisiytyneellä rumalla pönäkällä suomalaisella, minullakin olisi ihana nuori thaimaalainen vaimo. Ehkäpä veisin sen jopa lähikapakkaan näytille, että sitten kaikki jormat ja eskot on kateellisia. Ehkä jätän heille kertomatta siitä peniksestä.

Ja sokerina pohjalla, siistin alapäätäni ajatuksissani liian radikaalisti ja se näytti parin viikon ajan 9-vuotiaan pimpiltä. Välttelin sosiaalisia tilanteita, sillä uskoin vakaasti siihen, että kaikki tiesivät pienestä mokastani. Ihan niinkuin sen näkisi naamastani.

Ei kommentteja: