eroakirkosta.fi

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Fuck me hard and call me general spanks-a-lot

Hei pierunaamat (hohoho, mutsis oli yms yms lapsellista). Pikkuruisena internet (lue: facebook) addiktina etsin jo kolmen paivan jalkeen nettikahvilan. Olen jo tuonut patjani tanne, jotta paikan tytot ymmartavat, miten tosissani olen sitoutunut tahan Kaikkonen-THE nettikahvila suhteeseen. Tunnin netti ja iso jaakahvi maksavat 100bht eli hieman yli 2e. Pystyn elamaan taman asian kanssa. Paatin, etten aio pelata koko lomani aikana Farmvillea, joten olen jo monena yona murehtinut, miten lehmani ym virtuaalielaimeni voivat. Ymmartavatko ne, etta mami on vain vahan lomalla? Tuleeko niille mieleen, etta kun mami ottaa mekongia, se saattaa olla aivan assfaced muutaman paivan?


Liikennekulttuuri taalla (muutenkin niin kulttuuririkkaalla) Phuketin saarella on samaa luokkaa Saigonin mopovilinaan. Tosin diggaan kylla siita, etta kahdesta kaistasta osataan tehda taidokkaalla asettelellu nelja. Ja naisille on suotu oikeus ajaa kahdella kaistalla, jos auto on isompi kuin mini cooper. Kuulin eilen, etta surullisenkuuluisan tsunamin jalkeen Phuketin autokanta uusiutui 80 prosenttisesti. Ja sen kylla huomaa! Autojen perusteella voisi luulla, etta koko paikallinen vaesto on oljysheikkeja! Jumanskegula mita pimp-autoja!! Toissapaivana lahdettiin tulevan vaimoni (jolla tosin ei ole penista) kanssa ajelulle. Ja milla autolla tama upea nainen tuleekaan hakemaan minut? Juuri pajalta tulleella Type-R:lla. Voin sanoa, ettei silla olisi paassyt yhdestakaan Suomen hidastetoyssysta, mutta oli se kylla niin kaunis!

Olin pakannut vasemmalla kadella ja juostessa kusten, mutta siltikin koko elamani (aidiltani lainaama vanha vihrea brittilainen laukku seka sen sisalto) painoivat vaivaiset 9,1kg. Onnistuin silti salakuljettamaan kolmet bikinit mukanani.  

Nyt palaan keskustelemaan hippituristien kanssa siita, miten toi oravanpyora niinku tappaa niinku hitaasti meidat kaikki niinku tiatsa. Joo dude, pois oravanpyorasta ja niinku joo. Voisi ryhtya noiden hippituristien paikallisoppaaksi tanne ja kusettaa niita pollypaajauhoperseita. Eivat ne mitaan huomaisi kuitenkaan.

Paivan eettinen kysymys on seuraavanlainen: onko vaarin menna oljyhierontaan vain siksi, etta kaunis nainen hieroisi valkoista pyllyani?


ps. Ruskea laski on hotimpi kuin valkoinen laski. 

Ei kommentteja: