eroakirkosta.fi

maanantai 11. helmikuuta 2008

Hissiremontti on saatanasta

Ite oot vaan nukkunu ja jumittanu töissä. NIIN.

Ei ole Kaikkoselta postauksia tullut, koska on ollut pää tyhjänä (lue: elämässäni ei ole sisältöä). MUTTA! Viime yön se nukkui Marja-Leenan vieressä ja aijaijai että sentään, miten ihanaa onkaan nukkua kun toinen ei kuorsaa (vaikka siis yleensähän se kyllä on itse neiti K. joka kuorsaa), sänky ei ole täynnä koiran karvoja ja muutenki oli ihan mahtis tytsyjen ilta (Herra L ja Herra J oli nyt ihan tarpeeksi neitejä kans; TOUCHÉ!!!!!!!)

Tästä huolimatta jo yhden yön jälkeen on ikävä "omaan" sänkyyn (ei: minulla EI ole omaa sänkyä, minulla EI ole omaa kotia). Mutta vaihtelu on mukavaa.

Muistin tänään aamulla käyneeni hienoa keskustelua perjantain ja maanantain välisenä yönä siitä, mitkä numerot ovat hyviä (kai joku oli kiinnostunut numerologiasta...?) ja kommenttini numeroon 19 oli että "se on hiiiiiano numero, koska se on miehelle hyvä ikä". Siis täh?! Mutta toisaalta jos kukaan muu ei ymmärrä, niin luotan siihen, että lauantain hurmaava juopponeito Matilda (nimi muutettu), voi yhtyä känniseen mielipiteeseeni.

Oikeasti mulla on ikävä oman Örkkikuninkaani kainaloon, mutta en mä sitä sille tunnusta. En kiusallanikaan, saatana.

Ei kommentteja: