eroakirkosta.fi

keskiviikko 6. elokuuta 2008

Kuulumisia

Ensinnäkin Kaikkosen blogger kertoo kaiken vain englanniksi. Ei niin, ettei se ymmärtäisi kieltä, mutta silti neiti tahtoisi kysyä, että MIKSI?

Toisekseen Peluri miettii, miksei se ikinä saa erään tietyn kännykän akkua irti, mutta joka kerta kun puhelin tippuu maahan (yllättävän usein), akku lähtee irti. Toisin sanoen, jatkossa kun tahtoo saada akun irti, puhelin pitää pudottaa maahan/heittää se tv-jääkaappia päin/kolautella sitä pitkin seiniä.

Kolmannekseen...no ei ole mitään kolmatta.


Elämä on ollut aika kivaa. Todella vaikeaa määritellä sen tarkemmin. Olen etsinyt itselleni asuntoa maaseudulta, venytellyt niin paljon, etten enää osaa istua lytyssä ja juorunnut sekä salaillut. Ainon synttärit oli vitun hyvännäköiset, mutta väsyneenä jouduin luovuttamaan klo 01 kieppeillä. Oikeasti suunta oli siinä vaiheessa kohti kotia ja suoraan nukkumaan. Ja viime viikonloppuna piti suunnata työyhteisömme uutukaisen synttäririennoille, mutta koti ja muut ihmeelliset osatekijät pakottivat jättäytymään pois.

Tällä viikolla olen askarrellut, typonnut numeroita ja yrittänyt jo kolmatta päivää olemaan tupakoimatta. Tänään on ensimmäinen päivä, jolloin en OIKEASTI ole polttanut. Sain myös eilen uudet eturenkaat, joten saan taas ajaa kovempaa kuin 80km/h.

Ei kommentteja: