eroakirkosta.fi

perjantai 29. elokuuta 2008

Vittu, tsiga med din ögon!!

Jag visst, jag visst. Mokasin. Inhimillinen UNOHDUS. Eri asia on se, miten siihen reagoi. Sain kahdelta eri ruotsia puhuvalta henkilöltä reaktiot asiaan. Toinen huusi ja itketti kipeänä kotona makaavaa Kaikkosta. Toinen lohdutti ja kysyi nauraen, olenko jo irtisanoutunut. En ole. En lähde kulumallakaan, niinkuin vertaimevillä loisilla on tapana.

Minä olen löytänyt mediaseksikkään taitoni. Pystyn nukkumaan 5krt päivässä niin, ettei se vaikuta rytmiini millään tavalla. Voin siis ottaa 5x2h unet päivässä ja se on aivan sama, kuin että olisin nukkunut "normaalit" yöunet.

Viikonlopun kalenteri on niin täynnä, että pää räjähtää. Tänään on kenties Suomen kauneimman naisen syntymäpäivät (en puhu itsestäni, sillä terapeutti kehotti olemaan iiiiiiiihan hitusen vähemmän itserakas), huomenna T.p.l'a. eli taidetta (ja toivottavasti viintä) sekä jokin sekalainen klubitapahtuma, mistä en ole vielä ihan selvillä, mutta entinen koulukaverini soittaa siellä, ja se riittänee syyksi.

Ensi viikolla laitan suostuttelevan paidan (avara kaula-aukko) päälle, kipsut jalkaan ja marssin pankkiin ruinuttamaan rahaa tädeiltä, jotta Kaikkonen saisi kauniin kodin. Tarkoitus oli mennä jo tällä viikolla, mutta räkäinen ja köhivä ituhipin näköinen Kaikkonen ei olisi ehkäpä ollut se kaikkein luotettavimman näköinen lainanhakija. Ja vieläkään ei tiedetä mikä on vialla. Siis fyysisesti. Eiköhän henkiset ongelmat ole jo aika selvät. Toisin sanoen odotamme jälleen 2vkoa, jotta pääsen kontrolliin tsekkaamaan, jos vaikka vahingossa löytäisimme jonkin oikean taudin.


Tosisssaan. Nyt menee aika hyvin. Katselin eilen läpi Ikean kuvaston, ja taisin ehkä saada pienen orgasmin uusista baarijakkaroista ja keittiötasosta. Enkä ole myöskään esim. kuollut. Joten keskivertoisen hyvin menee.

2 kommenttia:

Kääpis kirjoitti...

ikea orgasmi... voi vittu. onneksi mä en ole noin sairas...

Mierolainen kirjoitti...

Susta on kovaa vauhtia kehkeytymässä aikuinen. Sitten vain Paula Koivuniemi soimaan ja Yölintua tiiraamaan humppalavoille. Sieltä joku sopiva mies pykälään, maha pystyyn ja rakentamaan omakotitaloa Veikkolaan. Ihana tulevaisuus...