eroakirkosta.fi

keskiviikko 3. syyskuuta 2008

What happens in Veikkola, stays in Veikkola.

Syksy on täällä! Se on varmaa, sillä laitan aamuisin p***ugrillin autossani päälle! Myös joka vuotinen ahdistus-vitutus-maksimaalinen panetus ovat hienoja merkkejä siitä, että taas pitäisi impulsiivisesti tehdä jokin iso muutos, jonka avulla selviäisi tästäkin kriisistä. Siis minähän OLEN kriiseilyn mestari.

Viikonloppuani vietin suurimmaksi osin Veikkolan autuudessa (katka)rapujuhlissa. Merihenkinen teema pakotti minut olemaan edes hieman suomenruotsalaisen näköinen. Zindza oli merirosvo. Sitten join paljon, teloin jalkojani monesta kohtaa eri tyyleillä ja aamulla oli kebabinhimoinen krapula. Vähän hävettää, mutta onneksi kaikki tapahtui Veikkolassa.


PS. Jos sinulla on emäntä kotona, älä vonkaa muilta.

7 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Eilen oli kylmä aamu, tänään huomattavasti leudompi onneksi.

Veikkolan tapahtumat ovat aina aika hämäräperäisiä, kuin Las Vegasin sivukujilla tapahtuvia, poissa valokylttien paisteessa tapahtuvista säällisistä asioista.

Kaikkonen kirjoitti...

Kyllä. Olen hieman traumatisoitunut. Mutta onneksi en itse juonut Chili vodkaa. Minä vain tarjosin sitä tytöille.

Anonyymi kirjoitti...

TÖH! Tuu tänne panee mua pahimpaan darraan. Kohta on aamu ja mulla vapaa päivä!! Pistetään neiti hulinaksi. Vien sut sitten vaikka shoppailee tai vaikka sinne toiseen taivaaseen ku ensimmäinen tuli jo vastaa!! Miten ois?? Soittoas odotellessa... Tänne vain:=)

Anonyymi kirjoitti...

Me so horny!!! Oletkos millon viimeksi saanut kunnon kyrpää neiti?!?! Soita ihan millon vaan ni mä annan sulle elämäs kyydin ;)

Kaikkonen kirjoitti...

Hahahaha...Kelju on aika kiimassa :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuhan oli läppä!! Kännistä löpinää keskellä yötä. Et voi väittää et sulla meinas perse tippua penkiltä kun ton lukasit HAHAHAH!!!=D Joo mut katellaan...

Kaikkonen kirjoitti...

No meinas tippua :D onneks sentään eilen osasit käyttäytyä ja juoda kahvia kädet täristen :D