eroakirkosta.fi

keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Ihminen

Ihminen, jolla ei ole töissä mukanaan yhtäkään stendaria/tulitikkuaskia tms, löytää kotoaan tavaroita pakatessaan 19 sytytintä sekä 8 askia tikkuja. Tämän jälkeen hän tuntee itsensä idiootiksi. Ihminen pyörii sängyssään pimeässä huoneessa puolisen tuntia, luovuttaa ja jatkaa pakkaamista noin klo 02 asti. Ehkä hän toivoi löytävänsä lisää aarteita. Kuten Hello Kitty viritelmän, minkä toisessa päässä on puoliksi syöty tikkari ja toisessa päässä pieni tuuletin kuumia kesäpäiviä (jotka vieläkin saatana ovat tulossa) varten.

Ihminen myös ihmettelee sitä, miten joku voi olla niin arvaamaton. Miten kukaan voi olla kuin kaksi eri persoonaa samassa paketissa. Ja miksi näyttää nämä molemmat puolet Ihmiselle. Miksei voisi vaan olla kiltti/kohtelias/ihana tai sitten rehellisesti tyly/ilkeä/välinpitämätön. Päätä kumpi tahdot olla, niin Ihmisen ei tarvitse arvailla, kummalla tuulella toinen on.

Tänään Ihmisen niskaan sataa ulostetta tahdilla. Mutta Ihminen on vain sihteeri, eikä pysty ihmeisiin.

4 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

"Me ollaan sankareita kaikki, kun oikein silmin katsotaan..."

En tiedä mistä toi nyt tuli mutta tuli siihen kumminkin. Vielä vajaa 6 tuntia töitä jäljellä, ei oikein hotsittais. Koska sulla on muutto? Mä en pääse jeesaamaan kyllä silloin kun mun pitää just silloin olla yhes paikas tekee yhtä juttua. Muuten oisin kyllä tullut. :D

Kaikkonen kirjoitti...

Mulla on jo muuttomiehet, joten sano vaan ihan rehellisesti, että tahdot vaan jäädä lähikuppilaan juomaan kaljaa Riitta-Leenan kanssa.

Toivon mukaan muutto olisi 4vkon sisään. Vielä on remontti edessä siis.

Aino kirjoitti...

Kannattaa myös huomata, että päällä olevassa takissa on huppu, kun on ensin kävellyt kotiin sateessa.

Kaikkonen kirjoitti...

Hahahahah. Aina me ei osata. Ei edes istua.