eroakirkosta.fi

torstai 18. syyskuuta 2008

Ei olla köyhiä eikä kipeitä

Uskomatonta kyllä, Kaikkosella oli vielä 24h sitten 27% palkastaan jäljellä. Siis siitä palkasta, joka kilahti tilille 8 päivää sitten. Siitä jäljellä olevasta palkasta, se hullu tuhlasi 60%. Tämän laskutoimituksen jälkeen voimme todeta, että jäljellä on enää noin 11%. Se on melko vähän, sillä Kaikkosen palkka maksetaan vain kerran kuussa.

Homma meni näin. Se kävi rautakaupassa, ja osti vain rullan muovisäkkejä. Sitten tuhmat pojat vei sen väkipakolla takaisin Kersantin (se on se auto, jos muistat) luokse. Kaikkosen suunnitelma oli ajaa takaisin susien ja karhujen pariin Espooseen, mutta ko. kaupungin kompastuskivi iski matkan varrella herkkään kohtaan; alennusmyynnit! Pienessä mielessään Kaikkonen loogisoi, että menee vain tervehtimään EMK:ta (Ehkä Maailman Kauneinta) töihin. Ennen kuin se edes pääsi EMK:n töihin, se osti jo kengät (jotka ovat juuri nytkin jalassa). Mutta kun ne olivat niin halvat. Just.

Tämän jälkeen Kaikkonen kierteli vielä yli 2h ympäri ostosparatiisia. Kotiin päästyään, se tunsi syyllisyyttä hetken, mutta unohti sen heti, kun alkoi katsomaan Kymppikerhoa.


Niin, ja se sananvapaus. Mitäs se nyt sitten olikaan?

1 kommentti:

Mierolainen kirjoitti...

Mä en ymmärrä mitä helvettiä on tapahtunut. Mulla oli vielä edellisestä tilistä rahaa jäljellä kun maanantaina tuli seuraava tili. Ei sitä paljoa ollut jäljellä mutta oli kumminkin.

Nyt oon sitten ostanut cd-levyn, housut ja käynyt kahtena peräkkäisenä iltana Loosessa juomassa pari kaljaa. Saahan ne näinkin menemään.