eroakirkosta.fi

tiistai 13. lokakuuta 2009

Kaikkonen käy töissä

Opettelin tällä viikolla käyttämään uutta nettikalenteriani ja totesin asiakkaiden nähden olevani "tyhmempi kuin luulinkaan".

Vielä muutama kuukausi sitten ajattelin, etten ikinä homma Crocseja. Niissähän ei itsessään varsinaisesti ole mitään vikaa, vaan siinä, mitä ne edustavat. Lähinnä siis ärsyynnyn suuresti ihmisistä, jotka kuvittelevat, että niitä voi käyttää muuallakin kuin töissä (ja tähänkin tahtoisin vetää rajavedon vain tietyille työpaikoille) sekä mökillä. Jostain syystä kuitenkin hiihtelin kuluneella viikolla alle viikon vanhoissa pinkeissä Crocseissani pitkin Erottajankatua. Päätin, että ihmiset eivät saa tuomita minua, sillä minulla oli sairaalavaatteet päällä. Siis työntekijän, ei potilaan.

Keskiviikko alkoi kovin lupaavasti.
1. Kävin lääkärissä, joka osoittautui täydeksi urpoksi kyselemällä "no millaista tää sun huimaus on". Vastasin "no sellaista, että huimaa". Lisäkysymyksenä Tohtori Urpo jatkoi "joo, kuvaile miten". Just just.
2. Hain sushia, mistä sain ruokamyrkytyksen. Pahoinvointi alkoi torstaisena aamuna. Tarkennettuna se ilmeni niin, että puklasin hieman oululaisen tehtaanjohtajan päälle.
3. Ratikassa spurgu istua parin metrin päässä. Huomasimme kanssamatkustajien kanssa, kun spurgun lahkeesta valui kuset. Helsinki on kulttuurikaupunki.
4. Kaikki olisivat tahtoneet tarjota minulle viinaa, mutta olin autolla liikkeellä.

Ei kommentteja: