eroakirkosta.fi

maanantai 5. lokakuuta 2009

Verta!

Hysteria tulee kutsumatta. Nyt ei saa ymmärtää väärin; oikeasti pidän joulusta! Mutta se, että se tunkeutuu asuntooni postiluukustani sisälle jo lokakuun alussa on vaan...väärin!! Mainostulva alkoi tänä vuonna virallisesti tänään, jolloin kolmen eri yrityksen toimesta minua muistutettiin siitä, että tulisi olla taas hyvä sukulaistyttö/ystävä/työkaveri ja alkaa tuhlaamaan rahaa, jota on perse hiessä kerätty koko vuosi kasaan. Todellisuudessahan en ole tänä vuonna säästänyt mitään palkoistani ja veronpalautuksenikin olen suunnitellut käyttäväni visa-laskun maksamiseen tai uuden keittiön hankintaan. Ja faktahan on se, että kuka tahansa kusipäinen pelimies, kuten minä, pidän eniten itsestäni ja omista rahoistani.

Koska Pelimies Kaikkonen on ahneempi, itsekkäämpi ja tylympi kuin koskaan aiemmin, se yrittää vastapainoksi tehdä jotain, mikä olisi mukamas korvaavaa toimintaa. Suunnitelmani verenluovutuksesta meni mönkään, kun kireähkö lääkäri ilmoitti, etten alhaisen verenpaineeni vuoksi saa luovuttaa verta. Minusta tämä oli naurettavaa, sillä viime viikolla kävin verikokeissa ja aina hoitajan asettaessa uuden tuubin neulaan, veri suorastaan vaahtosi vauhdinhurmassaan.

Kaikkonen teki eilen Mertsit eli leikkasi sormeensa. Pelimieskin kaikessa täydellisyydessään siis kykeni tekemään virhearvion keittiöveitsen kanssa. Verta pulputti kolmen vartin verran, jonka aikana Itse Täydellisyys harkitsi ainakin 16 kertaa lähtevänsä päivystykseen ja 16 kertaa päätyi ratkaisuun, että Marian sairaala on sunnuntaina liian täytetty krapulaisilla baaritappelijoilla, asfaltti-ihottumaa täynnä olevilla nisteillä ja mummoilla, jotka menevät sinne vaan tukkimaan päivystyksen vain ollakseen vittumaisia (I'm on to you!!). Vasta painesiteen sidonnan jälkeen roiskinta loppui. Ja tähänkin tarvittiin vihje/käsky rajavartiolaitokselta. Tänään haava (joka näin ohimennen vaikuttaisi nirhanneen jotain hermoa) näytti jo todella sairaalta. Näytin sitä eräälle kirurgille, jolta sain kommentiksi "HYI VITTU!!". Siis nyt on kyseessä dude, joka leikkaa ihmisiä ja näkee ällöjä juttuja päivät pitkät.

Ja lopuksi vielä päivän toteamukseni, johon kaikki varmasti voivat yhtyä; en ole saanut orgasmia, mistä en olis pitänyt.

Ei kommentteja: