eroakirkosta.fi

lauantai 28. kesäkuuta 2008

Breakfast of champions! GRRAUHHHH!!!!

Ensin tahtoisin ilmoittaa, että tämä oli tarkoitus julkaista jo perjantaina (in your face Miero!), mutta humalankaltaisessa horroksessaan Kaikkonen oli ottanut adapterin sijasta mukaansa kameran akun laturin. Puolustuksekseni voin sanoa, että ne ovat aivan eri värisiä, mutta aivan saman kokoisia. Mutta tässä tätä kuumehöyryilyä nyt sitten on.

Asiakaspalvelija Kaikkosen aamu alkoi kasalla pillereitä yms helpotustuotteilla. Katala suvi-flunssa on iskeytynyt keuhkoihin, korviin ja poskionteloihin. Ei ole mitään tulehduksia, mutta kaipaan silti sympatiaa ja päänsilitystä. Sen sijaan sain kunnian käydä kaupassa ja osallistua palaveriin. Tahtoisin muuten mainita, että siinä kaupan vieressä on erään formulalegendan aukio, mikä vain muistutti siitä, että me suomalaiset olemme oikeasti aika juntteja. Eikös Lordillekin ole jokin aukio tai jotain muuta yhtä naurettavaa?

Viikonloppu tulee pitämään sisällä kadonneiden tavaroiden metsästystä (passi, reseptit, lääkkeet, matkalaukku), laskun maksamista, soittimeni täyttämistä hyvällä musiikilla sekä yleistä selvittämistä.

1 kommentti:

Mierolainen kirjoitti...

In your face kun et julkaissut! :D

Lääkkeet on hassu asia. Ootko koskaan miettinyt, että löytääkö särkylääkkeet oikeaan osoitteeseen vai turruttavatko ne vain keskushermostoa?