eroakirkosta.fi

tiistai 24. kesäkuuta 2008

Jussin kuvakooste

Ensimmäisenä näyttäisi oleva vastapesty Kaikkonen pienen pienen pupsterin kera mökissä odottelemassa, kun emäntä ja isäntä jäivät vielä saunomaan. Kyllä, se on Kääpiksen ja Rentun iiiiiiihana tuore perheenlisäys.
Tämä ei ole sitä, miltä se näyttää. Yritän ihan oikeasti pitää tuota nuorta mutta kaljanahnetta pikku naskalihammasta erossa oluestani (tai siis Rentun, olen teille sitten vielä velkaa). Olimme siis Akin (nimi muutettu) kanssa vahtimassa puolisen tuntia vipeltäjää, ja näin upeastihan se sitten meni. Minusta tulee vielä mahtava äiti.
Päivällinen muuttui illalliseksi, kun aloitimme syömisen vasta puolen yön jälkeen (siinä kieppeillä, kun eräs huoltomiehemme soitti hieman huperissa kysellen missä olen ja voisinko tulla Espooseen). Tarjolla oli Kaikkosen pahoja böikkiä (mitä muut eivät syöneet), LIHAA ja herkullisia uusia perunoita. Jälkkäriksi oli Daim-kakkua ja Jaffa-keksejä, mutta ne jouduttiin jättää aamupalaksi, kun masut turposivat Monacon kokoisiksi (tahdoin sanoa Venäjän kokoisiksi, mutta sehän olisi jo aivan kamalaa liioittelua). Ainiin, ja Kaikkonen teki feta-salaattia (vau, olen niin taidokas). Kysyessäni Kääppäseltä laitetaanko fetaa "paljon vai vitusti", sain vastaukseksi "kaikki". Unohtuipa sitten, ettei Aki syö fetaa. Anteeksi.
Loppukevennykseksi jalkafetissini (omiin jalkoihini) kunniaksi laitettakoon kuva töpöttimistäni, jotka ovat matkalla kohti kotia sunnuntaina. Ja kyllä, minulla on lähes aina eriparisukat. Puolet aina katoaa, joten täytyy improvisoida. Kyseisessä kuvassa on "Saturday"- ja "Wednesday"-sukat. Tällä hetkellä on "Monday" ja "Friday".

3 kommenttia:

Kääpis kirjoitti...

mun vauva on niin söpö :)

Kaikkonen kirjoitti...

se on :) ja se on aika kaljan- ja cokiksehimoinen, eli kannattaa vahtia tarkkaan ettei sillä mene pihinät kurkkuun.

Kääpis kirjoitti...

joo, mut otetaan kaikki fetat, kiitos.