eroakirkosta.fi

maanantai 30. kesäkuuta 2008

Viikonloppua

Elämä voi välillä yllättää sillä, että jokin asia menee oikein, kuten että menkat alkavat oikeaan aikaan, eivätkä esim. lomamatkalla/uidessa/seksin aikana. Kuluneena viikonloppuna monet asiat ovat menneet oikein, vaikka olenkin juonut 4000mg c-vitamiinia persenaama-flunssani takia (jatkuva niistäminen/aivastelu ovat saaneet naamani näyttämään perseeltä). Kokeilin myös miltä tuntuu suussa, kun ottaa 1000mg c-vitamiinia sisältävän poretabletin ilman vettä. Oli aika sitruunaista ja poreilevaa. Tämä oli yksi niitä asioita, joita en tehnyt oikein, mutta kukaan ei ole täydellinen.

Alkuperäisessä Omen-elokuvassa on semmoinen vänkä hissi, jossa ei ole ovea, vaan se on avoversio, missä koppi liikkuu koko ajan rauhalliseen tahtiin, ja siihen voi hypätä kyytiin lennosta, kuten Lontoossa busseihin (elokuvassa nunna taisi tehdä niin), ja mietin ääneen veivaakohan joku siellä niitä hissejä koko ajan vai oliko siinä muka oikeasti sähköinen mekanismi.

Olen nyt jo useamman päivän ajan hiljalleen pakannut tavaroita, ja ongelmaksi ovat muodostuneet kenkien määrä. Aivan varmasti tarvitsen kolmet erilaiset kengät iltaelämää varten. Ja nuo kolmet muutkin.
Nyt pakko mennä nukkumaan, jotta jaksaa huomenna taas olla reipas.


2 kommenttia:

Kääpis kirjoitti...

vittu noiden sun kenkies kanssa. OSTA NE PERILTÄ, saatana.

Mierolainen kirjoitti...

Niin just! Vittu noiden sun päivitysten kanssa. :D

Koitas nyt raportoida lähtötunnelmia ja reissusta sitten tilannereportaasia kun "oli pikkasen lähellä".