eroakirkosta.fi

maanantai 1. joulukuuta 2008

Vodkasta tulee kahden päivän kankkis

Just tän takia sä oot hyvä sihteeri sössöttää keski-ikäinen henkilöstöpäällikkö, kenen eteen olen polvistunut wc:n lattialla napittamaan hänen housujaan, koska hän ei itse enää siihen kykene. Tunnen nyt olevani urani huipulla; tätä ylemmäs ei vaan voi enää päästä!

Myönnetään, olisi todella tekopyhää väittää, että kaikki muut hölmöilivät ja minä en. Sillä minähän hölmöilin. Ja ihme kyllä aamulla löytyi laukusta pullo salmaria ja jonkun Lucky strike-aski.

Darra oli niin kamala, että jouduin konttaamaan vessaan monestakin syystä.
1) olisin muuten oksentanut
2) olisin muuten kaatunut maahan huimauksesta
3) nivuset oli kipeät, mistä syytän jääkiekkoa, sillä olin, yllättävää kyllä, siveästi koko illan

Tilasin ihan helvetisti krapularuokaa siltä ihanalta pizzakuskilta, joka antaa aina 1€ hintaan ison limun ja jolla kestää max. 24min tuoda ruoat tilaushetkestä. Tämän jälkeen soitin kaikki tuntemani ihmiset + naapurin Jorman läpi varmistaakseni, että maailma on vielä pystyssä, vaikka olenkin juonut sen tyhjäksi kaikesta vodkasta.

Maailman kiltein Katti-Matti haki minut illalla old school-fiilistelylle Tapiolaan. Tämän jälkeen menimme Zinin kanssa tuplatreffeille krapuloidemme kanssa, joten me kaikki neljä päätimme, että Stadin kebab on ainut oikea rafla. Falafelejä seurasi 23.45 näytös Madagascar 2:sta, jonne meinasin kuitenkin loppumetreillä nukahtaa. Ei siksi, ettei ne eläinhahmot olisi olleet ihan helvetin hilpeitä, vaan siksi, että tein henkistä kuolemaa. Klo 1.30 otin taksin joidenkin vantaalaisten pissisten kanssa ja menin kotiin nukkumaan.

4 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Kuulostaa oikein kivalle toiminnalle! :D

Mä meinasin pyörtyä tänään duunissa kun jouduin käsittelemään vahvasti denaturoitua alkoholia ja olemaan konttausasennossa. Vähän vissiin lauantai sittenkin puski päälle.

ZindzA kirjoitti...

Olen vahvasti sitä mieltä että, krapulalle ei tosiaan pidä antaa periksi. Jos jää darrailemaan se iskee päälle kuin armaggedon...Mutta!...jos jatkaa ryyppäämistä(tosin tämä pitää suorittaa hivenen hillitymmin kuin ryyppyreissu josta darra alunperin tuli)näin ollen siitä seuraava krapula on paljon eläinystävällisempi. Kun päätimme treffimme siihen taxitolpalle, iltani jatkui baarissa joka oli täynnä outoja tuttuja, ja päättyi vasta kello 6 aikaan aamusta:)...-> mut eipä ollu darraa!!:D:D

Kaikkonen kirjoitti...

Hahaha. Se oli hiljainen nauru, sillä mun ääni katosi ja minulla on nyt puhekielto. Vittu.

Mierolainen kirjoitti...

Ollos palkittu!