eroakirkosta.fi

tiistai 25. maaliskuuta 2008

Ihan tavallinen pääsiäinen

Tuoreesti sinkkuuntunut Kaikkonen aikoo helsinkiläistyä niin paljon, kuin aito espoolainen vain pystyy, eli muuttaa Lauttasaareen. Ehkä. Tämä ei ole minusta kiinni, vaan muista ihmisistä, joiden päätökset vaikuttavat tähän 1000-osaiseen palapeliin, jota kutsun elämäkseni.

Entinen partiolainen, leijonakuningas Nalle ja Jaakkels meinaavat karata muille maille, jättäen jälkeensä niin kauniin asunnon, ettei sitä raaskisi antaa olla yksin. Asuntoparka.
Saatanan petturit lähtevät lämpimään. Tosin siitä voi olla hyötyä kesäsuunnitelmia tehdessä, sillä mikä olisikaan parempaakuinparasta, kuin lähteä kavereiden tykö Espanjan lämpöön kiertelemään pubeja (=känniääliöturistijuottoloita).

Mitäs muuta uutta pääsiäisen aikana...? 33 päivää kestänyt tipattomuuteni päättyi perjantaina Marja-Leenan avustuksella. Teimme halpaa boolia ja joimme kaiken. Tapasin myös ihmisen, jonka kanssa olin heilastellut noin kahdeksan vuotta sitten.
Itsehän en häntä tunnistanut. Onneksi itse en ole muuttunut lainkaan tänä aikana, joten minut oli helppo tunnistaa.


Ajattelin nyt muuttuneen elämäntilanteen myötä myös löytää itseni, lopettaa työnteon ja alkaa kutsua itseäni taiteilijaksi.
Mutta perkeles, sitten pitäisi luopua autosta...

2 kommenttia:

aino kirjoitti...

Ajattelin ihan samaa! Eikä oo ees autoa, josta luopua! Toisaalta jos löydän itseni enkä pidä siitä, ni kai sen saa hukata uudelleen?

Nyt autotalliin. Mulla on uus pinkopohja jolle sotkea.

Mierolainen kirjoitti...

33 päivää tipatonta? Huh huh. Mulle 10 tuntuu olevan mahdotonta.

Ikävää taikka äärimmäisen hyvä että ero tuli, kyllä se siitä suttaantuu kumminkin.

Hyvä kumminkin että oot muuttamassa sieltä Kehäketun maisemista tänne valtaisan metropolin sykkeeseen. :D