eroakirkosta.fi

keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Ei muuttoa ilman selkävaivoja

Voisin nyt heti alkuun haukkua muutaman yrityksen palvelut alimpaan helvettiin. Esim. Sampo pankki (tätä tuskin tarvitsee selittää), Niittykummun lähetystori sekä Ikea. Kaikki voi imeä lekaa. Kiitosta saavat Niittykummun Esso, Suomenojan A-katsastus, Tammiston Bauhaus ja Kannelmäen St1.

Eilisen Operaation Pepsi maxin jälkeen olo oli väsynyt mutta onnellinen. OPM:n sisältöön kuuluivat lukuisten laatikoiden ja jätesäkkien tyhjennystä, mooooonien roskalaatikoiden poisvientiä, kirpparitavaroiden roudaamista kellarikomeroon odottamaan reippaampia päiviä sekä yleistä järjestelyä. Aamulla huomasin, että alaselkä on niin vihlova, ettei edes pysty nostamaan laukkua maasta.

Asunnossani pystyy jo kävelemään! Siellä ei enää ole vain pientä sokkeloa kohti parveketta, vaan ihan tilaa istua lattialla reino-housut jalassa kuunnellen alakerran koiran haukkumista. Pitäisi varmaan mennä pitämään väsytystaistelu ko. rekun kanssa. Hei katso ulos ikkunasta. Puut on pystyssä, ihmiset kävelee, katso, tuollakin on koiranulkoiluttaja. Ei maailma ole kaatunut, vaikka joku kulkeekin sun kämppäsi edestä rappukäytävästä. Siteerasin juuri erästä uutta asiakastamme, jonka ensikokemus oli ollut valitettavan huonoa, mutta hän ei näköjään nähnyt sitä maailmanloppuna, toisin kuin monet monet muut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia! :)
:Perkkaan pörröpää

Kaikkonen kirjoitti...

Hih, mä tulen moikkaa perkkaan pörröpäätä sitte perjantaina mikäli voimat riittää :)