eroakirkosta.fi

tiistai 7. lokakuuta 2008

Kersantti elää!

Vein autoni katsastukseen useamman päivän myöhässä. Kuten ehkä muistatte, annoin upean taidonnäytteen ajokyvystäni känniääliöisten jokerien fanijoukkojen edessä viime viikolla, rikkoen mahdollisesti rakkaani pohjan. Jännitin pienessä odotustilassa rakkaan Kersanttini kohtaloa kylmä hiki virraten. Kiltinnäköinen katsastussetä käveli maailman hitaiten luokseni ja totesi, että se on oikein hyväjäseninen pikkukaveri. Setää vain nauratti se, että Kessulla on neljä rengasta ja kolmea eri rengasmerkkiä.

Viikonloppuni, eikä pahemmin sitä seurannut maanantaikaan, ei ollut kovin jännittävä. Nukuin lähes koko ajan, lukuunottamatta noin kahdeksaa tuntia, joiden ajaksi poistuin kotoa la-su aikana. Silti vieläkin väsyttää. Tosin se voi johtua siitä, että olin eilen eräässä tikkurilalalalaisessa kaljalandiassa juomassa sokerikolaa todella hyvässä sekä todella huonossa seurassa.

Tänään askartelen miniatyyri huonekaluja oikeassa suhteessa pohjakuvaan. Tämä on lähes välttämätöntä, sillä asuntoni on niin pieni, että käytän millimetrien tarkkuuksia. Jouduin juuri luopumaan ajatuksesta, että saisin kaksi sohvaa. Ne eivät vain mahdu.

Maksoin juuri yhdeksän kuukauden yhtiövastikkeet. Koska se oli niin kivaa.

2 kommenttia:

Otto Tiksistä kirjoitti...

Jaa valita? No, miksi vitussa et tarkenna missä kolalailit Tiksissä? Hävettääkö käydä Torellossa? Kokeile Rasvabaaria tai Vanhaa Markkaa. Tässä eräänä iltana Raaka-Masa paskoi housuunsa ensin mainitussa. Siinä se sitten peruutteli stobe kädessä pitkin baaria ja tiedusteli yökkääjiltä "Näkyykö läpi?"

Lopulta romanialainen hätisti Raaka-Masaa hivenen siistiytymään. Masa valitsi istahtaa Joponsa satulaan ja suunnata hurmaamaan Koivukylää. En tiedä sen sotilasarvoa, valitan.

Kaikkonen kirjoitti...

Hävettää. Todella. Olen vieläkin sydämessäni aidon aito espoolainen porvariprinsessa. Oikea kermaperse. Onneksi ei ollut tuttuja näkemässä, että olen moiseen paikkaan eksynyt...

Toisaalta olen juuri muuttamassa paikkaan, jota en tahdo mainita, vaan ilmaisen asian "no se on Helsinkiä ja sieltä ajaa Pasilaan 5min".