eroakirkosta.fi

maanantai 27. lokakuuta 2008

Espoo on huvipuisto

On olemassa kahdenlaisia nörttejä. On niitä, jotka tienaa aivan rutosti ja sitten on niitä, jotka asuvat vielä vanhempiensa kellarissa pennittöminä. Tämä tieto ei liittynyt tulevaan blogimerkintään millään tavalla.

Täsä on milijoonan alaku, iloitsee joku Chewbaccan näköinen juntti nostettuaan baaristiskillä vuoroaan odottaessaan lattialta 5 sentin kolikon. Se on luultavimmin teekkari, perusnörtti, joka joukkoekännin rohkaisemana uskaltaa ensimmäistä kertaa puhua naiselle. Se katsoo minua, kuin odottaisi jotakin vastakommenttia jolloin osoitan hänelle juuri ojennettua oluttaan ja totean täsä on alkoholismin alaku.

Espoo on huvipuisto. Tietöitä on niin paljon, että autolla ajaminen ei ole ikinä ollut näin pirun jännää. Otetaan esimerkiksi länsiväylä Suomenojan kohdalta. Vitsi mitkä mutkat ja jännät mäet, kun ensimmäistä kertaa ajaa! Ja toisella kerralla on vielä jännempää, kun uskaltaa jo ajaa kovempaa, kuin rajoituksen mukaan! Myös tiejärjestelyt espoonlahden liittymässä ovat erikoiset. Siellä mäen päällä on heti liikenneympyrä, joka ei kuitenkaan ole liikenneympyrä.

Yritin juuri selittää puhelimessa jollekin täti-ihmiselle sitä, miksei kiinteistöhuolto tule korjaamaan kuntolaitetta. Se oli yllättävän vaikeaa.

Ei kommentteja: