eroakirkosta.fi

keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Lähiön enkeli

Kusipää Kani päätti eilen trimmata juuri ostettua mattoa. Tämän jälkeen KK parturoi lattialle sammunutta Kaikkosta, jolla on nyt otsatukka sekä kalju kohta ohimolla.

Viikonloppu meni melko miehekkäästi. Ohjelmassa oli mm. kaljaa, pizzaa, pornoa ja x-boxin peluuta. Lauantaina Kaikkonen sai känniääliövieraakseen Entisen Partiolaisen, jonka kanssa tuhoutui ainakin kossua sekä viinipullo, joka oli valittu siinä olevan etiken mukaan. Etiketissä oli hilpeä kenguru.

Pelimies sekä EP poistuivat kaupungin yöelämään taksilla, jossa matkaeväänä oli hilpeän kengurun jämäiset. Baarissa ne olivat tulessa, ja siitä ei puhuta sen enempää.

Samainen taksikuski vei Känni-Kaikkosen kotiin. Tosin väärälle talolle. Pelimies tassutteli Erään Miehen nro 2 kanssa rappujen puolelle, jolloin ymmärsi olevansa väärällä talolla, joka piti aamuyön tunteina ilmoittaa koko naapurustolle huutamalla "tää on väärä talo!!!!".

Seuraavana päivänä tuli salakavala darra, joka alkoi vasta klo 16.07. Krapulan kruunasi se, että lähes koko illan päässä soi Joulumaa. Eräs Mies nro 2 poistui Kaikkosen alkaessa krapuloimaan, mutta Eräs Mies nro 1 tuli pelastamaan illalla tilanteen kertomalla, että maailma on vielä pystyssä. Kaikkonen siis oikeasti käpertyi sikiöasentoon EM:n kainaloon pyytäen, että hän kertoisi, ettei Kaikkis ole dokannut koko maailmaa.

Usko ihmisyyteen palautui tiistaina, jolloin naapuri tuli pyytämättä auttamaan auton putsauksessa lumesta. Se setä myös työnsi jumiin jääneen Kersantin lumiaurauksen aiheuttamasta umpihangesta. Kaikkonen fanittaa sitä setää, ja alkaa uskoa enkeleihin.

Fanitan myös miljoonasti Cut Copyn Hearts On Firen lopussa tulevaa kasarifiilistelyä, mistä tulee mieleen Poliisiopistot.

1 kommentti:

ZindzA kirjoitti...

Hei, ajatellaan psitiivisesti: sun ei tarvii käydä kalliilla kampaajalla, kun sulla on tollanen kk, jonka visio sun hiustyylistä ei käy ehkä yhteen sun oman makus kanssa, mut hei, eihän makuasioissa voi kiistellä:)
.... sieluni olen jo myynyt saatanalle, ja kerennyt jopa kahteen kertaan huoraamaan herrani nimessä.niin.