eroakirkosta.fi

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Pelkotiloja

Das Auto
Näin toissayönä painajaista siitä, että autoni oli likainen. Siis ei vain hieman hiekkapölyä, vaan sitä sellaista paksua savimaista kuraa, mitä näkee automainoksissa. Hyperventiloin sikiöasennossa autoni vierellä, kun kusipää-naapurit ajelivat puhtailla autoillaan virnuillen ohitseni.

Valkoinen sohva
Vieläkin sydän hakkaa, kun miettii sitä, että tarjoaa 4-vuotiaalle pikakiiturille suklaajäätelöä, tämän istuessa uudella valkoisella sohvallani. Onneksi sen isi on fiksu, ja asetti pikkukaverin lattialle. Muutenkin lapset pelottaa. Toinen aiheeseen liittyvät pelottava asia on miehet, joilla on vauvakuume.

Palin
Tämä nainen on vain todella todella pelottava.

Wake-up call
Olen parikymppinen sinkku, jolla on helvetisti lainaa, auto joka vittuilee pakkasaamuina (niin herra Kersantti, kyllä minuakin kyrpii lähteä liikkeelle noin aikaisin), niin ikävä parasta ystävääni (se Epis, joka on ollut jo puolisen vuotta muilla mailla), että voisin patikoida Espanjaan, paniikkihäiriö, ikäloput isovanhemmat, jotka eivät inttämisestäni huolimatta suostu elämään yli 117-vuotiaiksi, ongelma tupakan ja lääkkeiden kanssa sekä perkeleellinen hammassärky vieläkin, mikä on epäreilua, sillä repimisrutistuskammotus-projektista on jo lähes kolme viikkoa.
Pelottaa.

Ei kommentteja: