eroakirkosta.fi

perjantai 14. maaliskuuta 2008

Tervehdys lapsoset

Propagandatoimisto Kaikkonen on nakojaan kielletty taysin Saigonia hieman vanhoillisemmassa Hoi anin kaupungissa. Blogger.com avautuu ja sisaankirjautuminen kay kuin tanssien, mutta omaa blogiani en paase lukemaan/muokkaamaan. Ja siis muiden sivut siis avautuvat, joten mita jos kirjoittaisitte vahan provosoivampaa tekstia jatkossa?! Tata on nyt siis kokeiltu ympari jokikaupunkia eri koneilla ja eri selaimilla. Ostin jopa kommunisti-lippiksen, jos se auttaisi kaiken byrokratian keskella. Mutta ei.

Sateisessa Hoi anissa harrastin taten alkukantaista blogitusta eli tein savumerkkeja taivaalle savimajastani (kiitos Herra J, muistaakseni tama oli sinun ideasi..) ja valokuvamuistini tallensi informaation paahani.

Hoi anin saa oli kuin Suomen kesa; sateita, 20-29c ja itikoita. Ja mina niiden inisevien saatanoiden suosikkikohteena. Arvaa oliko etonoa mukana?? No ei vittu ollu. Niin.

Toki sadetta oli erilaista. Valilla satoi aivan kaatamalla, joskus ihan vitusti ja ajoittain todella taysii. Eipa tosin sovi valittaa, silla taalla lienee olevan keskivertoa vetisempi sadekausi, silla loppuvuoden tulvakin aiheutti 2007 vedenkohoamisen tuplaksi normaalista peittaen kaupungin joenvarren jokaisen talon ensimmaisen kerroksen. Taitaa olla paikallinen ilmastonlampenemisen vaikutus (uuuu, kuinka trendikas puheenaihe...). Sateista huolimatta onnistuin polttamaan itseni auringossa. Taysin. Olen taitavin kaikista.

Lonely Planetinkin suosittelema Before&Now-ravintola Hoi anin Le Loilla paasi heti suosikkilistalleni! Alakerrassa on rento ilmapiiri backpackersien keskella, jotka kysyttaessa mielellaan tuntuvat kertovan matkakokemuksiaan (BTW. pitaa paasta Kambodzaan). Pelitarjonta on poytajalkapallosta ja tikkataulusta bilikseen ja shakkiin. Ylakerran ruokailupuolelta saa kermaisinta Carbonara pastaa IKINA! Erityista plussaa kaikkien tarjoilijoiden pitamista bandipaidoista, joita koristivat mm. Coldplay, Slayer, Nightwish ja Cradle of filth. Miinusta siita, etta toisin kuin alakerran hippiretkujen alternative rock, ylakerran musiikkitarjonta oli yksi kansanmusiikin ihmekappale, jota soitettiin repeatilla. Niin ja siita, etta siina Nightwish-paidassa oli se uusi laulaja, joka on ehka ihan yhta arsyttava kuin Sami Huber, jonka mielesta Susan Kuronen on alykas (toivon, etta se oli vitsi...).

Mielestani paikallisia tuotteita ja taiteenmuotoja tulee tukea, mutta jostain syysta jatin ostamatta cd-kokoelman klassikoista (kuten Kummisedan tunnari) panhuilulla soitettuna. Ainiin, syy olikin se, ettei minulla ole niin pahoja vihamiehia.

Nyt olisi noin 28h koneen nousuun, joten pitaa ehtia viela viimeiset seikkailut. Tosin Finnair tuntuu olevan jatkuvasti ja aina myohassa. Lahtiessamme Helsingin suunnasta, olimme 5,5h myohassa. Minun pitaisi varmaan menna Finnairille aikataulusuunnittelun puolelle, silla mina sentaan tiedan, etta tunnissa on 60minuuttia eika 70, ja etta joskus koneeseen pitaa lisata polttoainetta ja se taytyy siivota. Niin.

2 kommenttia:

Marja-Leenan elämää kirjoitti...

Mulla on isosti iksu sua onneksi tulet kohta backkiin tänne suomen mualle...

Mierolainen kirjoitti...

Hankitko matkaa varten Madventuresin Kansainvälisen seikkailijan oppaan? Se oli hauska opas ja matkakuume kasvoi valtaisissa määrin sitä lukiessa. Oot nyt jo varmaan sitten täällä Suomessa?