eroakirkosta.fi

keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Alasti töihin? Tai kenties pelkässä kuplamuovissa..?

Nauroimme juuri puhelun ensimmäiset 2 minuuttia puluyhtiön hälytyskeskuksen hilpeän herrashenkilön kanssa sille, miten en osaa käyttää puhelinta/puhelimeni ei toimi. Kyseinen henkilö yritti soittaa työpuhelimeeni ainakin kymmenen kertaa, mikä johti siihen, että samaan aikaan pienellä näytöllä näkyy 4 samanaikaista puhelua olevan tulossa samasta numerosta. TÄH?! Lopulta suljin puhelimen ja laitoin uudestaan päälle, jolloin saimme vihdoin yhteyden toisiimme. Ja unohdimme melkein, miksi hän oli alunperin minulle soittanut.

Seuraavaksi ajattelin lähteä tutustumaan kopiokoneeseen yrittäen olla kiukuttamatta sitä aivan totaalisesti.

Kun on viimeisiä päiviään töissä, olisi hyvä möhliä vielä viimeiset kerrat. Tästä puhuttiin jo viime viikolla ja ideoita olivat mm. ilmakitarasoolon vetäminen tuossa tiskillä (Wolfmotheriahan sen piti olla...?), kuplamuoviin kääriytyneenä akkuporakoneella kaikkien uhkailu, alasti töihin meneminen jne. Pitäisi myös kokeilla, mitä kaikkea menee paperisilppurista läpi (ja ennen kaikkea se, mikä EI mene), mutta minulla ei ole täällä moista. Edellisessä kohteessani oli ja laitoin siitä menemään kuplamuovia. Rätisi mukavasti.

Haaveilin myös eräässä toisessa vanhassa kohteessa siitä, että levittäisin kuplamuovirullan pitkäksi koko konttorin läpi menevälle käytävälle ja tämän tehtyäni pyörisin siinä kuperkeikkoja. Päädystä päätyyn. Tämä haave jäi toteuttamatta, mutta siksi minulla alkaakin kuun vaihteessa uusi työ ja uudet haasteet, joista toivon ainakin yhden olevan kuplamuovikeisarin virka.

Olin todella rebel viime viikolla, kun irtisanoutuessani minulla oli päällä farkut (kielletty), joissa on puoli persettä paljastava reikä (todella kiellettyä) sekä paita, jolla pystyy tekemään todella suostuttelevan ilmeen (extra kiellettyä). Voiko saada potkut, jos on jo irtisanoutunut?


EDIT: Messengerin välityksellä tulleet kommentit:

tai sit teet silleen, et hommaat sellasen isonison megafonin, ja sit alan huutaa siihen ihan täyttä kurkkuu "taloustavaraosast onks teil kivaaa??!! onks teil hyvä meno!!??"....niiku siin mainoksessa

sit kommentoit ohikulkevia ihmisiä siihen megafoniin, tyylin "hyi vittu mikä hame tolla ämmällä" tai sit sä voisit pukeutuu sellaseen arabikaapuun mist näkyy vaan silmät, ja ottaa laatikon minilentokoneita ja sit aina ku joku kävelee ohi, hyökkäät sielt tiskin takaa heität sitä ihmistä sil koneella ja huudat "osama rules!!".....tai jotain......

Ei kommentteja: