eroakirkosta.fi

perjantai 30. toukokuuta 2008

Hyvästi

Miksei ikinä kuule hyviä uutisia? Miksi vain huonot uutiset myyvät lehtiä? Jumalauta, minä tahdon lukea siitä, miten hyvin asiat voivat olla ja kuinka joku joskus hyvällä tuurilla voi jopa, ohhoh, ONNISTUA! Masentaa lukea päivästä toiseen todellisesta kurjuudesta ja siitä, miten Britneyn maha on taas kasvanut. Ymmärrän kyllä, etteivät kaikki ole onnekkaita ja tulisi olla kiitollinen siitä, ettei omalle kohdalle ole sattunut isompia vastoinkäymisiä (no on, mutta elän jatkuvassa itsepetoksessa, jossa kiellän kaiken. Toimii).

Miksei huomioida sitä, jos työllistetään 1500 henkeä 10 hengen erissä, mutta nostetaan älämölö (onpas muuten outo sana näin kirjoitettuna..) kun 60 saa kenkää?! Onko kyseessä sama(ntyylinen) ilmiö, kuin asiakaspalautteissa? Kuinka moni voi rehellisesti sanoa laittaneensa ikinä hyvää palautetta? No okei, minä olen, mutta olenkin lähes ällöttävän positiivinen, kun satun sille päälle. Ihmiset muistavat kyllä pitkään, jos on saanut jossain huonoa palvelua, mutta hyvä palvelu unohtuu tunneissa tai päivissä tapauksesta riippuen.

Ajattelin perustaa lehden, jossa on vain hyviä uutisia. Siis onnistumisia ympäri maailmaa ja tietenkin myös kunniamainintoja siitä, jos on saanut erityisen hyvää palvelua. Lupaan myös julkaista niiden autojen rekkarit, joiden ajamisesta olen erityisesti pitänyt. Niinkuin eilen eräs Audi, joka teki niin taidokkaasti tietä, että tuli melkein tippa linssiin.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täs o sulle lehti, josta ei valitusta löydy. =)

www.theoverturemagazine.com

Ystäväni, Timo 27 v., on lehden päätoimittaja.
:Katta

Mierolainen kirjoitti...

Kyllä mä ainakin muistan antaa positiivista palautetta jos saan erityisen hyvää palvelua. Hyvän palvelu on vakiona lähtökohta mutta jos esim. kassalla ollaan epäkiireisen oloisia ja kohdellaan asiakasta yksilönä, annan positiivista palautetta esimiehille. Jos en olisi näin äärettömän komea, sitä erityisen hyvää palvelua saisi tietty varmaan harvemmin. Heh.

Anonyymi kirjoitti...

Saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Saatana!

Kata kirjoitti...

jaha, anonyymin paluu, osa x?

Jeejee, hauvavauva on nyt meillä, ja on ollut oikein nätisti ja kiltisti. Käytiin lenkilläkin tuon lammen ympäri, tutustuttiin moniin koirakavereihin ja on ollu kivaa... Saisinks mä pitää sen, jooko...?

Anonyymi kirjoitti...

Saatanan saatana, saatana!

Kaikkonen kirjoitti...

Haha, nää kommentit on niin mainioita...huoh...

Ja hyvä Miero! Olet harvinainen.