eroakirkosta.fi

torstai 22. toukokuuta 2008

Kuulakärkikynän kuolema (KKKK)

Tyttömäinen Kaikkonen kipsutti eilen hame päällä ja avokkaat jalassa kirjoittamaan uutta työsopimusta tietämättään, että siitä tulisi harmaita hiuksia vielä seuraavana päivänä töissä. Kaikkonen ja Herra Myynti juttelivat niitä näitä, jonka jälkeen kirjoitettiin itse sopimus. Herra Myynti suhautti nimensä molempiin kappaleisiin, jonka jälkeen ojensi paperit Kaikkoskalle. Ojentaessaan kynää, Herra Myynti napsautti kuulakärkikynän toimintakyvyttömäksi...siis hetkinen.

Siitä se lähti. Herra Myynti alkoi pohtimaan ääneen, miten se kuuluu ilmaista, että kun on käyttänyt kuulakärkikynää ja napsauttaa sen nappulan. Kaikkonen yritti fiksuna (ja helvetin kauniina) auttaa. Turhaan. Ideoita olivat laittaa pois päältä, sammuttaa, eliminoida käytöstä, lopettaa sekä aiemmin mainittu napsauttaa toimintakyvyttömäksi.

Perseennuolija Kaikkonen lupasi ottaa asiasta selvää siihen mennessä, kun uusi työ alkaisi.
Niin.


ps. toinen KKKK=kiinnostaa kuin kilo kakkaa.

3 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Hee!! Mäkin tahdon tuollaisen pomon! =) pitäisi taas lukea ihan hirmuisen paljon mutta tuolla ulkonoa on niiiin ihana ilma, että tahtoisi vain loikoilla partsilla ja lukea jotain hyvää dekkaria..

Mut ei auta, kollektiivinen älykkyys(/älyttömyys) kutsuu..

aino kirjoitti...

Johtava kieliauktoriteettisi Minä ehdottaa termiä "rikkoa".

Kaikkonen kirjoitti...

Kiitos Aino. Mä odotinkin jo sun vastaustasi. Saaralta tahtoisin myös kuulla mielipiteen asiaan. Mä niiiin fanitan teidän suomen kielen taitoa..