eroakirkosta.fi

maanantai 10. joulukuuta 2007

Enää VAIN 81 päivää lomaan

Juuri nyt toivoisin, etten ollenkaan 1) olisi herännyt tänään (tai siis en herännytkään, sillä en nukkunut silmäystäkään) 2) tekisi töitä 3) olisi ikinä syntynyt. Syntisen paha olo. Huh.

Päätin piristää itseäni automatkalla töihin (joka kesti 53min, koska joku munapää oli tyhmyydessään ostanut pikkupögön, mikä jätti YLLÄTTÄEN *hahaha* tielle, tehden aamuruuhkasta vielä perseisemmän) kuuntelemalla pitkästä aikaa Basso-raaaaadiota. Erään kipaleen kesken ne ihme tyypit siellä feidas sen pois ja pisti pari mainosta väliin, jonka jälkeen kyseinen biisi jatkui siitä mihin jäikin. Mit' vit'...?!?! Äh..olen liian vanha (tai nuori) ymmärtämään moista.

Väsymys ei sovi mulle. Neuvoin juuri erään ulkomaalaisen herrasmiehen paikkaan, joka on käytävällä toinen ovi oikealla, sanomalla "second floor on the right side". Yepyep.

Itä-Vantaa on jo tunkeutunut ihoni alle. Eilen päälläni oli isohko huppari (omat vaatteet oli likaisia, seliseliseli) ja kuuntelen autossani Kapasiteettiyksikköä (ja osaan jo sanat ulkoa) ja lista vain jatkuu. Vedin myös pe-la välisenä yönä ns. kostokännit klo 4.30-9.30 välillä, minkä aikana mm. auoin päätäni vantaalaisille kaksoisveljille (ne ei ees tajunnu), join kossua mikä oli blandattu koskenkorvalla (aivan), saunoin ja vonkasin. Viimeistä en tunnusta, mutta minulle väitettiin niin.

1 kommentti:

aino kirjoitti...

No ei todellakaan onnistu ennen joulua. Nauroin oikeasti ääneen lukiessani ton toiveen. Olen aikatauluttanut itseni. Mulla on laskettuna jopa noin kolme tuntia krapulaa kalenteriin. Kun ei oo oikeen ollu bilesesonkiakaan, niin ehdin olla tässä kuussa ennen joulua humalassa tasan kerran. Ihan lieväänkään ei ole muutoin aikaa.