eroakirkosta.fi

tiistai 11. joulukuuta 2007

Shoppailuterapiaa hulluille

Eilen hatutti, vitutti, kiukutti ja kaikkea siltä väliltä. Siis siihen asti, että pääsin shoppailemaan itselleni joululahjoja. Ostin kahdet kengät, ja toisilla niistä osaan jo kävellä. Mukaan tarttui myös 4 joululahjaa, ruokaa suurinpiirtein ihan vitusti ja monen monta tuntia dvd-materiaa. Pakko myöntää, että Vantaalla on jotain hyvää eli Jumbo.

Tänään täällä kävi Jaakko Salovaara (muistaako kukaan vielä? JS16?! Haloo?). Tää paikka onnistuu yllättää mut uudestaan ja uudestaan. Vähän niinkus ne Duudsonit täällä noin kuukausi sitten. Mä vaadin tänne lisää semi-julkkiksia (ei Suomessa oikeita ole), jotka nostattaa mun päivän tasoa ainakin ihan vitusti. Jesh.

Unohdin muuten eilen mainita aamuruuhkassa ohittamastani pasista, jonka luukusta kurkisteli veikeä poika. Oli ehkä oudoin näky ja harkitsin vakavasti lääkityksen lisäämistä.

Nyt on luvassa kaiken työmoraalin (=rippeiden) rapiseminen, sillä havaitsin voivani katsoa Simpsoneita töissä. Joten pakko kai se on tästä poistua "työn pariin".

1 kommentti:

Kääpis kirjoitti...

VANTAA ON VITUSTA. Jumbo on kiva paikka, mut se ei ole VANTAA. se vaan nyt sattuu sijaitsee siellä. Ainii, mun blogi on läskistynyt, pitkästä aikaa.