eroakirkosta.fi

torstai 13. joulukuuta 2007

Seksiterapiaa pervoille

Pää on tyhjä, ja kun alan miettimään, mitä joululahjoja ostaisin, pää menee tyhjemmäksi (no voi mennä). Ahdistus ja paniikki pukkaa jo päälle, vaikka joulusiivoukseni on jo hyvällä mallillaan ja kortit tein jo pari viikkoa sitten (mutta en kehdannut vielä lähettää). Viime yön aikana meille on töihin mysteerisesti ilmestynyt aulaan joulukuusi. Ajattelin ilmoittautua vapaaehtoiseksi koristelijaksi koska
1) se on kivaa
2) ei tarvitse tehdä tylsiä "aikuisten töitä" (=katsoa simpsoneita niin kauan, että silmiä särkee)
3) en usko, että jouluumme kuuluu tänä vuonna joulukuusta
4) en usko, että kukaan muu osaisi koristella sitä yhtä hyvin kuin minä.

Joulu yllätti taas (niinkuin viimekin vuonna. ja vielä samoista syistä). Ensinnäkin täällä ei ole lunta/tiukkaa pakkasta, joten lähinnä näyttää alkukeväältä. Se hämää, koska käsittelen fiilikseni aisteillani, enkä aivoillani (=käyttäen kalenteria). Toisekseen viime vuonna joulu meni ohi rajusti muuttuneen elämäntilanteen vuoksi ja tässähän tätä on härväilty tänäkin vuonna juuri ennen joulua. Mutta toisaalta, milloin Kaikkonen ei härväisi? Ehkä silloin, kun joku on avaa sen rintsikat Shellin kahviossa. (Kiitti eilisestä.)

Nyt siirryn koekaniiniksi ravintolalle maistamaan tuoreita ruispipareita (häh?).


No niinpä niin, ei tuo otsikko mitenkään itse tekstiin taas liittynyt. Pitäisikö?

1 kommentti:

Kääpis kirjoitti...

Sä olet niin pervo. Ainakin joulun suhteen. Ja sit sä kerrot rintaliivien avaamisesta. Harkitse sitä terapiaa ittelles. Vai mennääks kimpas? ;)