eroakirkosta.fi

torstai 27. joulukuuta 2007

Täällä jälleen.

Olipa sitten ihanaa ja kamalaa palata töihin tänään. Kamalaa, koska olisin voinut vielä lomailla ja koska täällä oli asiat hieman sekaisin. Ihanaa, koska tämä "työviikko" on lyhyt ja koska täällä minua odotti joululahjoja (alkoholia ja musiikkia)! Jehjeh! Niin, ja täällä ei oikeastaan ole kovin montaa muuta hullua töissä. Oli helppoa tulla töihin, sillä työmatkani kesti 2,69 krt vähemmän, kuin normaalisti. TGIV eli oi ihanat välipäivät ja laiskat suomalaiset porvarit, jotka voivat noin vain jäädä pois töistä IHAN NORMAALINA TORSTAINA, koska eivät vain jaksa kaiken sen kinkun syönnin jälkeen tehdä oikeastaan juuri mitään.

Joulu oli aivan mahtava. Etenkin, koska sain avata lahjani yhtä (ja parasta) lukuunottamatta jo sunnuntaina. Olen aina ollut kateellinen Ent. partiolaiselle, koska sillä on 23.12 synttärit, ja sai aina jo päivää aiemmin avata lahjoja. Mutta nyt äiti antoi luvan avata ajoissa, sillä aattona olin jo klo 10.02 aamulla juomassa lonkeroa muiden suomalaisten urpåjen kanssa.

Saavuimme Tallinnaan aattona puolen päivän kieppeillä ja jo lähes heti olimme hieman..öh, no, eksyksissä. Hotelli ja sen vieressä sijaitseva alkolandia kuitenki löytyivät suhteellisen nopeasti ja pääsin vielä illan aikana jopa kylpylöimään (=aiheuttamaan suurta pahennusta kanssakylpylöijien parissa) ja juomaan cosmopolitania trooppisissa tunnelmissa. Puolen yön aikoihin sukelsimme Tallinnan yöelämään aloittaen Virun Amigo-ravintolasta, sillä olimme saaneet käsiimme tiedon, että eräs kuuluisa venäläinen bändi oli siellä soittamassa. Ihan kivaa polkkaa, mutta siinä vaiheessa olin todella hämmentynyt, kun eräs kappale kuullosti aivan Kwanilta. Hmmh.

Seuraavaksi siirryimme Venus clubille (häpeän edes myöntää käyneeni tuon nimisessä paikassa), jossa tapasimme norjalaisen kännitoverin Frankin, jonka persoonasta kertoo tarpeeksi se, että sillä oli norjan lippu tatuioituna käsivarteen. Mutta hällä väliä, se tarjosi juomia, maksoi kyydit ja kuljetti meitä ympäri keskustaa.

Viimeisessä stoppipaikassa (noin klo 6 aamulla) olin vastuuntuntoinen nuori neito, joten annoin poikaystäväni juoda vain alkoholitonta olutta. Seuraavana aamuna kankkunen oli kuitenkin infernaalista ja sain lähes Phil Collins-darran, sillä seurani oli NIIIIIIN ÄRSYTTÄVÄÄ. Mutta se (=kankkunen) meni pois ja illalla söimme ihanassa Olde Hansassa masut täyteen. Siis oikeasti söimme puolikkaan ravintolan (n. klo 21-23), mutta silti siellä käytyämme komeampi osapuoleni otti pubista vielä leikkeleen kotievääksi (n. klo 24). Niin ja yöllä (n. klo 02) kävimme vielä hakemassa ruokaa huoltoasemalta. Eikös jouluna kuulu syödä?!

Tapaninpäivänä laitoin Visan vinkumaan ja tuhlasin NC:ssä mm. Espritin liikkeessä. Mutta siihen oli mooooonta hyvää syytä; pieni krapulanpoikainen, menkat, alennusmyynnit ja se, että omistan Visan.Tämä oli jouluinen tarina sunnuntain ja torstain välisen yön kännistä. Kuvakooste tulee jälkikäteen.

1 kommentti:

Kääpis kirjoitti...

työhän ootte ollu hurjia. Nimi Venus Club kuullostaa vaan niin häijysti siltä, että siellä tanssitaan tangon ympärillä.....