eroakirkosta.fi

tiistai 8. heinäkuuta 2008

Kuveja



Ylla ostoksia, jotka tapahtuivat vahingossa. Alla myos iso vahinko, eli mini-martineja 8x6cl.

Iloinen kaverikuva valkoisesta Kaikkosesta ja ruseasta Katti-Mattisesta.

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

mie haluan shoppailee kans! :P

Kääpis kirjoitti...

UUUJA!! teikis on pistänyt ihan ranttaliksi. Mä istun töissä silmät ristissä, ja haluun vaan kotiin. Tultiin eilen takasin ja riiviö on kasvanut julmetusti. Se on ihan just mörssäri. Sillä ei ole enää antenni häntää, vaan HÄNTÄ. :) pusuja ja terkkuja!!

Kaikkonen kirjoitti...

Joo, taalla vedetaan taysii. Nyt ihan kamala hedari, mut 50m paassa on sairaala ja apteekki. Sitten altaalle nukkuu, jos vaikka tulis parempi olo. Kerro Kaappa Rentulle ja Pikku-Murulle terveisia.

ZindzA kirjoitti...

Heeeiiiii sinää paskiainen!! ilman minua et olisi saanut lähteä!!:(:(:( mä hajooooooonnn tänne!! ja yks vaan paistattelee auringossa siellä....epistä:( mut siis joo, reino mulle sitä tavaili...vähänkö hävetti...ja sit tänne tuli tuolt simensiltä yks tyyppi näyttää miten yks juttu tos vaihtees toimii, ja mä en muista siit oikeesti yhtään mitään!!!! mä olin NIIN pihalla sinä päivänä....
sä oot ostanu kivoja vaatteita:D sit kaffettelee kun sinä neekeri tulet sieltä tänne pohojoseen???:D

Kääpis kirjoitti...

TAHTOO KUVEJA MUN TULIAISISTA!!!

Kaikkonen kirjoitti...

Lopeta se huutaminen senkin iso lapsi. Taalla ei ole niita. Tai on joitakin, mutta saatanan rumia. En tuo. Ja sitapaitsi ei mun laukkuun mahdu enaa mitaan. Kaytiin krapulassa shoppailee, ja kaikki naytti just silloin kivalta :)