eroakirkosta.fi

sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Viikolta

Olen juonut viime paivina lahinna vodkaa, joten en ole kyennyt kirjoittamaan mitaan. Upea putki alkoi keskiviikkona, jolloin kavimme rannan tivolissa kiertelemassa, jota seurasi tietenkin pieni oluen maistelu. Joskus puolen yon paremmalla puolella istuimme kebislandian terassilla, joka koostuu neljasta poydasta, syoden rullakebabia ja juoden kaljaa. Kesamekko paalla ja barbie-kynsilakat sormissaan Kaikkonen naytti ehka hieman koomiselta.

Torstaina vedimme kalsarikannit kotosalla katsoen samalla espanjalaista kauhuelokuvaa. Tama oli viela hallinnassa.

Perjantaina menimme pienoisen krapuloinnin jalkeen, eli noin klo 23, syomaan kavelymatkan paassa sijaitsevaan argentiinalaiseen ravintolaan. Ruokajuomana upposi vodka. Taman jalkeen siirryimme brittitaytteiseen wraps&cocktails paikkaan, jossa tarjoiltiin pahinta Sex on the beachia, mita olen elamassani juonut. Muistelin kuitenkin juuri, etta taisimme tyhjentaa kaikki lasit kuitenkin. Jos jostain on maksettu, niin nehan juodaan. Jatkoimme kampilla iloisesti juominkeja, mutta nain vanhana ei enaa jaksa, joten luovutin perinteisesti kun baarit olisivat alkaneet heittaa pihalle (voiko siita muodostua sisainen kello...?) puoli neljan aikaan. Uni oli jo silmassa, kun katala petturuuteni huomattiin, ja vodkaistunut J repi vakisin ylos. Jatkoimme viela nelja tuntia. Eli pelasimme korttia seka twisteria, katsoimme katolta auringonnousua ja lauloimme. Aikuista naista ei loytynyt Youtubesta kuin karaokeversioina.

Tama lauantainen krapula oli infernaalista. Onneksi illalla jaksoimme Europa parkiin katsomaan ankkoja ja kania (niita nakyi vain yksi enka tieda, kuuluisiko senkaan olla siella).

Ei kommentteja: