eroakirkosta.fi

maanantai 7. heinäkuuta 2008

Vamos!!

Terveisia Torreviejasta! Taalla ei sitten olekaan lammin, vaan aivan julmetun kuuma! Karkeasti arvioituna 35c jatkuvalla syotolla. Juomme juuri kolme-kahden-hinnalla-punkkua ja Grillimestari Jake aikoo kohtapuoliin syottaa meita, aivan kuin emme olisi ruokaa naheneetkaan viime paivien aikana lainakaan.

Espanjalaiset tuntuvat osaavan flirttailun jo kolmevuotiaina. Taman todisti jo Pablo lentokoneessa Madridin ja Alicanten valissa iskiessaan silmaa. Niin, jos olisin 20v nuorempi, ihan varmasti olisin lahtenyt sen matkaan. Muutenkin lennot menivat mainiosti, silla ennatin molemmille, matkalaukkuni saapui oikeaan paikkaan ja en hermoillut, vaikka tupakkani loppuivatkin jo Helsingissa ja Madridissa ne eivat suostuneet minulle myymaan. No okei, lentoemanta kaatoi pihina-vedet paalleni, mutta pahempaakan olisi voinut kayda.

Lauantaina ranta-seikkailuidemme jalkeen lahdimme porukalla Juanesin keikalle Murciaan, joka oli onnistunut piilottamaan stadionin niin hyvin, etta etsimme sita lahes tunnin. Siltikin myohastyimme vain minuutin (ensimmainen biisi alkoi soimaan kun tepastelimme stadionin ulkopuolella kohti kenttaa). Todella erilaista menoa suomalaiseen elamalapsellesanohuumeilleheistadionkesakonsertti-meininkiin verrattuna. Ensinnakin kaikki tanssivat, dokasivat (mista seurasi, etta kotiin meidat ajoi kortiton humalialainen) ja segoilivat. Jotain suomalaistakin sentaan, silla kavimme viereisella kebiksella ennen kuin lahdimme takaisin kotia kohti.

Sunnuntai meni peltomarkkinoilla (saldona yksi ihana mekko ja autopalon todistaminen), vesipuistoseikkailu Aquaparkissa, mika tarjosi elamani isoimman wedgien laskettuani timmia vesimakea seka wok buffet, jossa alkupaloina oli sushia ja sokeroitujen meduusojen nakoisia hedelmia. Vastapainoksi tanaan on ollu vain rentoutumista rannalla seka shoppailua Habanerasissa. Seka tietenkin alkuillan polskintaa oman taloyhtion altaalla, missa on tarkimmat saannot ikina. "Fasten hair" ei mielestani vain ole hyvaa englantia.

Torrevieja kiittaa ja kuittaa.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kuulostaa MAHTAVALTA reissulta! :)
Varmasti ollu ultra kivaa siulla.

Mierolainen kirjoitti...

Fasten hair! :D

Hyvälle kuulostava reissu tuntuu olevan menossa. Mun täytyy varmaan mennä Pablon oppitunneille. :D

Kaikkonen kirjoitti...

Joo, aloita Miero silla, etta Pablolla oli vaaleat kiharat hiukset ja ruskeat nappisilmat :) Sen isovelikin oli sopo, mutta silla oli juustoa hiuksissa.

Kata kirjoitti...

Sinä senkin hirmustus. Kertoa nyt meille työn raskaan raatajille täällä kylmässä ja vähälumisessa suomen suvessa kuinka siellä on kuuma. =) Tulethan pian kotiin jooko, alkaa tulla Shellejä ja liiallista tupakointia pikkuhiljaa ikävä...

Kaikkonen kirjoitti...

Mullakin on sua ikava muruseni. Mennaan heti 18.7 kahville ku tuun?