eroakirkosta.fi

maanantai 7. tammikuuta 2008

1. persoona

Huolestunut Kaikkonen on huomannut jo useamman bloggaajan ottavan mallia tämän tavasta puhua itsestään kolmannessa persoonassa. Mikä teitä vaivaa senkin hullut?! Eikö varoittavan esimerkin perusteella juuri tulisi tehdä toisin, häh?!

Monet ovat kirjoittaneet siitä, miksi ovat aloittaneet bloginsa kirjoittamisen (ja huom. syyksi ei kelpaa KAIKKONEN). Oma syyni oli krapula-morkkis, ahdistus ja tilitysvelvollisuus. Kaikki sai alkunsa surullisenkuuluisista Business parkin syysjuhlista, missä oli olutta. Se riitti saamaan minut segoilee täböö (kannatan karaokea ja asiakkaille lirkuttelua). Ja se, että lähdin sieltä yksin DTM:ään, oli vahinko. Mutta pienempi vahinko se oli kuin se, mitä olisi voinut käydä, jos olisin lähtenyt Chicosiin ottamaan "vaan iha yhet oluset" erään Pelimiehen kanssa. Seuraavana päivänä menin töihin taksilla, tilasimme duunikaverini kanssa pizzaa ja teimme kuolemaa tyhjän toimistotilan kylmällä lattialla.

Eilen oli krapula, enkä edes tahdo puhua siitä.

2 kommenttia:

ZindzA kirjoitti...

Sä oot vaan kaiken pahan alku ja juuri!=)Siinä vaiheessa kun mä alan PUHUA itsestäni kolmannessa persoonassa, se on sun vika! Koska se että mä jo kirjotan niin on sun vika, itseasiassa se etä mä lähdin kirjottaa blogia on sun vika! Sulla on huono vaikutus ihmisiin..: sä vaan saat kaikki sekoo. Se on sun vika. Ja mä pistän sen kaiken sun piikkiin!! BUAHAAHAAAAA!!!!!!!
Mites meni viikonloppu? tuus meseilee...

Kääpis kirjoitti...

sinä senkin ylimielistelijä. kaikki haluaa vaan matkia sua, koska sä oot niin saletisti in. ÄLÄ tuu morkaa sun fanejas ämmä. mitäs kakkainen kaikkonen? soitellaanko?