eroakirkosta.fi

torstai 24. tammikuuta 2008

Mitta täynnä, kuppi nurin, kyrpä otsassa, joulukuusi perseessä ja kaikkea muuta vitutusta

Tässä on nyt noin parin viikon ajan tullut kuunneltua jumalatonta rutinaa joka ikisestä asiasta paavin hiustenväristä lähtien (tietysti minun vikani, kuinkas muuten). Luovutin jo aikoja sitten visioni savuttomasta Kaikkosesta, koska hermosauhut ohittavat monet hyvät jutut, kuten esim. kuplamuovin (sitä puristelin eilen noin A2 kokoisen arkin..kokonaan). Mutta hehheehhee, eipäs enää tupakoidakaan. Töissä ei saa enää polttaa. Oikeastaan en saisi enää ollenkaan pitää lakisääteisiä kahvitaukojani ollenkaan. Puhumattakaan lounastauosta (no okei, saan tämän palkkana nykyään, mikä oli taistelun tulos ja ahneena paskana olen tyytyväinen).

Asiakkaan mielestä näyttää pahalta, jos en ole KOKO AJAN (lue: joka vitun hetki koko 8h työpäiväni aikana) tiskini takana. Eli vinkkejä tulemaan miten kusen etänä (voiko pissan teleporttaa?), vien/haen postit 4:än eri kerrokseen (jos heitän tosi kovaa ylöspäin ja toivon, että ne lentää laseista läpi?) tai vaikkapa haen juotavaa kuten vettä tai kahvia työpisteelleni (edelleen se teleporttaus? tai sitten vain kuivuuskuolema?). Ja siis puhumattakaan siitä, että kahvitauollani poistun pois työni ääreltä? Ja härregyyd; tupakalle?!

Minulla on nyt peräti vaihtoehtoja..

a) poljen jalkaani maahan ja kiukuttelen kuin 4-vuotias (okei okei, tein sen tänään jo kerran, mutta eri syystä, joten sitä ei lasketa. hiljaa, saatana.)

b) nielen kaiken ja hymyilen nätisti (hahahaha)

c) aloitan sodan (saako asiakasta heittää pinaattikeitolla, jos asiakas on tositositositosiTOSI typerä?!)

d) käyttäydyin kuin aikuinen ja neuvottelen asioista


Taas tässä kävi näin. Provosoin itseäni liikaa, kiihdyn, saan sydänkohtauksen/vatsahaavan/näärännäppyjä. Minun toleranssini ääliöihin on pienempi, kuin esim. Herr KV:lla, joka varoittelee barrikadeille nousemisesta (minäkö äkkipikainen? eeeii, nyt olet erehtynyt).

Mutta silti harmittaa, kun kaikki kusee ja ei oikeastaan mikään ole hyvin. Oikeasti. Kirjoitin erään ihmisen pyynnöstä koko 9 sivuisen ohjeistuksen uudessa muodossa (lue: hänen muotoonsa), jonka jälkeen hän ilmoitti, ettei pidäkään uudesta versiosta. Ja tähän käytin kokonaiset 6 työpäivää. Kiitos.


PS. Jos maksat palvelusta 7,5h/pvä, älä oleta että saat sillä 8h.

1 kommentti:

ZindzA kirjoitti...

Jaaha...vai että ollan taas käyty keskusteluja yläkerran kanssa=)