eroakirkosta.fi

keskiviikko 23. tammikuuta 2008

virallinen s-posti

Herr KV meinaa aloittaa oman bloginsa ja tästähän Megabloggaaja Kaikkonen (no olipas mahtipontista) on tyytyväinen. Vähän vaan vielä mietityttää, millä nimellä se meinaa Kaikkosta kutsua. Pikku Örkki, Örkitär ja Kotihuora Kaikkonen ovat nyt olleet harkinnassa jo.

Minä sentään kutsun nuorehkoa (on se vuoden Kaikkosta nuorempi) kaveriani tätimäisesti Marja-Leenaksi, jonka johdosta tämän sielunystävät (=duunin homot..mitäs luette tätä blogia, häh?!) ovat nimenneet kuulemma tämän Siipirikko Marja-Leenaksi. Paskanvitut. Se mimmi rokkaa täysii. Ainakin lätkämatsissa. Pedantti Kaikkonen sentään on lätkämatsissa aika Sveitsi. Eli tylsä, puolueeton ja muutenkin aika perverssi.

Ihmisiä on kiva provosoida, totesi Kiistanalainen Kaikkonen, kun häiriintynyttä palautetta blogistaan sai. HEI PERVOT, jos on asiaa, käytössä on virallinen pöppö-mail (elistit/elitistit/elisitistiistssit kutsuu e-mailiksi, mutta ihan sama) pelimies.kaikkonen@hotmail.com
100% vastaus kaikille. PS. kuva ois kiva.


Ainiin, auttakee. Kertokaa verbi, mitä käytetään siitä, kun nousee varpailleen! Eli yksisanaisessa muodossa! Meillä tulee muuten täällä sota tästä asiasta.

EDIT: Herr on sitä mieltä, että varvistaa olisi oikea sana tuohon mysteeriin. Ja että Kaikkoselle sopisi nimeksi Hiisi, koska ne on pieniä ja vittumaisia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei ne uskalla!!!hehe meikku valvoo hyvää yötä pelimeiskaikkonen!lätkämatsit rock's

Anonyymi kirjoitti...

Ku noustaan varpailleen, niin kiipistellään. niin kerta. Ja mikäs siellä nyt vituttaa noin kovasti? Onko pike jotain kidissy?

Kaikkonen kirjoitti...

Mitäs helvettiä oma henk. koht. sankarini Jocke Jormalainen täällä käy vakoilemassa?! Joo, Pike (nimi muutettu) osaa nyt mistä tahansa ottaa hermoon.

PS. jatkossa en suosittele edes kommenteihin nimiä..