eroakirkosta.fi

maanantai 14. tammikuuta 2008

Tervehdys rakkaat homot.

En ole ikinä kummemmin perustanut känniapinoinnista missään muodossa, kuten esim. klo 3.09 tulevasta puhelusta "kulta, me tultais nyt poikien kaa pelaa vähä pleikkaa...mut iha hiljaa...et sä herää siihen.." (nukun 3m päässä samassa huoneessa ja minulla on aamulla töitä). A:n termi hurmaava juoppous on aivan eri asia. Esim. Neiti E:n soittama puhelu lauantai-iltana ilmoittaen, että haluaa baariin sellaista seuraa, joka ei tuomitse, vaikka hän joisi 37 long island ice teata. Tuplana.

Mutta mikäli apinointia täytyy kestää, niin tietenkin su-ma välinen yö on siihen mitä mainioin, sillä maanantai aamun vitutus on joka tapauksessa väistämätön luonnollinen ilmiö Kaikkosen maailmassa. Eli ei ole mitään menetettävää, vituikshan tää kuisteski menee. Noin klo 5.30 kuuntelin todella kummallista esitelmää siitä, kuinka lentokoneeseen nousu ja persepano ovat hyvinkin samankaltaisia tapahtumia. En vieläkään ymmärrä miten. Tein myös historiallisen läpimurron, kun sain perustellusti järkeiltyä Rakkaalle Kännilordilleni, miksei enää kannata juoda olutta ja hän oli niin vakuuttunut argumenteistani, että tuli kiltisti sänkyyn viereen röhnöttämään. Ihmeiden aika ei ole ohi.

Voisin vielä palata sunnuntain tapahtumiin, mitkä voivat ehkä selittää, miksi Herr Kaikkivaltiaan ystäväpiiri (kuulemma) näkee minut perverssinä kotitalousihmeenä (mielestäni kotihuora olisi sopivampi termi, mutta ihan sama). Heräsin noin kolme tuntia ennen Herr KV:ta, joten vein koiran ulos ja laskin meille ihanan kylvyn (vaahtoja ja kaikkee). Tämän jälkeen vein unisen ja (aluksi) hieman vastahakoisen herran lempiravintolaani syömään LIHAA (valkosipulihärkää, joka on parempaa kuin huono seksi) ja maksoin, koska välillä sukupuoliroolit tulee heittää nurkkaan. Tämän jälkeen vein hänet kaverilleen ryyppää+pelaa x-boxia+Onneloimaan ja itse vetäydyin "kotiin" setvimään hänen vaatteitaan. KOSKA OLEN HÖLMÖ JA TOSSUN ALLA. Joo, mua saa tulla lyömään. Osoite on Hölmönakankuja 69, Tyhmälandia. No ei, mielelläni puuhailen.

No, eihän tuosta nyt ollenkaan selvinnyt se perverssiys..mistä lie saaneet sellaisen kuvan. Urpåt.

8 kommenttia:

Kääpis kirjoitti...

Sä olet maanantaisin ilmeisesti liian aktiivinen. Ja tietenkin sunnuntaisin. Ja sä olet tossun alla. EI NÄIN.

Anonyymi kirjoitti...

Kun pääset himaan, tiedät kuinka samankaltaisia tapahtumia noi on..

Anonyymi kirjoitti...

Toivoo ylämummo.

Http:nörtti.syö.lakua.Wtf

Kaikkonen kirjoitti...

apua, ei sitä viaton nuori kaikkonen nyt sitte kyl uskalla kotio mennä...siel joutuu lentokoneeseen..

Anonyymi kirjoitti...

Viaton?? Nuori?? Kai...??? Jos jätetään se lentokone pois ja keskitytään siihen toiseen juttuun...???...

T:Ylämummo aka. KV.


Http:nörtti.syö.lakua.Wtf

Kääpis kirjoitti...

Kauheeta sekoilua sun kommenttiosastolla. Jep, mä en osaa muuta kuin vittuilla, olla vittumainen ja vittuilla vähän lisää. Kiits.

JA sitä paitsi, lentskarit on ihan kivoja. Ja tossun alle taitee se aurinko joskus tuurilla paistaa :D

Kaikkonen kirjoitti...

joo, aurinkoa odotellessa :)

nyt on:
hedari, koska nukuin liikaa.
kiukku, koska pitäisi alkaa tehdä töitä.
nälkä, koska söin viimeksi noin 22h sitten.

Anonyymi kirjoitti...

hehhee naikkonen kaikkonen! vai että menit veit kauniin ukkosesi sinne syömään..ihan vesi tulee kielelle on se niin hullun hyvää se vs.härkä.
mutta kailotteleppa sitten mun suuntaan tänään, kun arvon leidi alkaa liikkumaan!että tämä toinen tietää olla edes jollain tasolla valmiina..no valmistahan tästä ei koskaan tule, mutta yritys hyvä kymmenen eikös ;D