eroakirkosta.fi

perjantai 18. tammikuuta 2008

uskomatonta.

PAIKALLISMAINONTA, PERKELE
Outoa on, miksi ihmeessä Clas Ohlson mainostaa täällä kehä 3:n hujakoilla, että tammikuun "pakkasilla" on mukavaa pilkkoa puita ja siksi tulisi ostaa kirves. Siis täh?! KUKA täällä pilkkoo puita ja millä PAKKASILLA?! Okei, isäni pilkkoi puita vielä noin vuosi sitten, kun asuimme omakotitalossa, mutta me olimme poikkeus. Muut kermaperseet ostavat klapinsa.

BMW
Kummallista on, miksi bemari-kuskit aina ajavat päin vittua? Siis onko niille oikeesti oma autokoulu, missä on omat säännöt? No okei, on poikkeuksia, mutta minun työmatkani varrella ei.

VIRON KIELI
Perin jännää on se, että kun käy Tallinnassa ja puhuu siellä suomea (no okei, joissakin paikoissa myös englantia, mutta kuite..), alkaa ääntää virolaisella aksentilla. Siis häh?! Onko vähän helvetin tyhmää, ja antaako ehkä hieman röyhkeän kuvan itsestään?

TORKUTUS
Ihmeellistä on se, kuinka hiton monta kertaa ihminen voikaan torkuttaa herätyskelloa niin, ettei kuitenkaan nuku pommiin saati myöhästy töistä. Tänään torkutin 5 kertaa, ja olin silti vartin ajoissa töissä.

MUIDEN RUOKA
Ällistyttävää, miksi aina muiden tekemä ruoka maistuu aina paremmalle. Maailmankaikkeuden ainoat poikkeukset (ainakin minun mittakaavassani) ovat äitini ja Aino; heidän ruokansa on aina parasta, joten he eivät ehkä ikinä ole havainneet tätä ilmiötä.

IKEA
Järkyttävää on, ettei sieltä ikinä selviä ulos ostamatta mitään.

2 kommenttia:

Kääpis kirjoitti...

samaa mieltä voin olla kanssasi kaikesta muusta paitsi noista pimmerin kuljettajista!!!!!! Ensinnäkin kokemuksiini kuuluu: Bemaristi antaa sinulle tietä kun kävelet parkkihallissa ja se audi ja volkkari yrittää kilpaa ajaa sun päälles. Se bemaristi pysähty STOP-merkille (vaikka yleinen käsitys merkistä on: Suotta Tähän Opettelet Pysähtymään) ja se vitun paska nissanin kuski kaahas siitä läpi ja meinasi ajaa suojatietä ylittävän lapsen päälle. Jälkimmäisessä tapauksessa MINÄ olin se pemarikuski, joka ei yrittänyt tappaa ketään. Ensimmäisessä tapauksessa olin se joka meinasin kuolla sinne parkkihalliin. Vittuun ajattelutapa, ettei bemaristit osaa ajaa. Sillon kun ne ajaa päin vittua, niitä ei vaan kiinnosta.

KIITOS

Kaikkonen kirjoitti...

niin, poikkeuksia on, mut kaikki ne ääliöt kehä 1:n varrel joka saatanan aamu saa mun sapen kiehuu >:[