eroakirkosta.fi

perjantai 11. tammikuuta 2008

HV

Juuri nyt (siis tasan just tällä hetkellä, saatana), toivoisin, että tupakoisin ja vetäisin viinaa työajalla. Kahvikin olisi jees. Mutta ei niin ei. Vitun uusi vuosi ja vitun uuden vuoden lupaukset ja vitunvitunvittu kun ei mikään toimi saatana!

Kaiken pahan alku ja juuri on Vista (se on suoraan saatanasta) ja seuraavana se, että ihmiset ymmärtää puhetta ja tekstiä eri tavalla. Ja siis tunnetusti minähän olen aina oikeassa ja minun tapani ovat ainuita oikeita. Nyt vaan vituttaa, kun muut eivät ole tätä simppeliä faktaa vielä sisäistäneet, vaan meinaavat väkisin hangata vastaan! TURHA PYRISTELLÄ, TAIVUTTE TAHTOONI KUITENKIN!!!!

Olen nyt parin tunnin verran melkein runkannut tuota perkeleen PDF-tiedostoa ja kaikkea sitä muuta paskaa, mitä ihminen voikaan koneelleen suoltaa ihan vain huomatakseen, ettei muut vaan tajuu. Aloitetaan alusta ja päädytään siihen, että ehkä tämäkin on vain yksi niistä tuhansista asioista, jotka ajattelin tehdä ensi viikolla. Nyt on sentään perjantai, tililläni on rahaa ja en ole raskaana. Voin siis tehdä mitä huvittaa. HV teille kaikille, saatana!


PS. Onko kukaan koskaan ikinä milloinkaan tajunnut, että HV voi tarkoittaa kahta ihan normaalia päätöslausetta?

1) Haistakaa vittu
2) Hyvää viikonloppua

Että voitte nyt siellä sitten ihan itse miettiä, kumpi minulla oli mielessäni.

1 kommentti:

Kääpis kirjoitti...

Nii, haista sinäkin mursu paska. Ja sit jos jäi vielä hajukalustoa, haisteleppa vittua.