eroakirkosta.fi

keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Euroviisuja ja linkkejä

Kertokaas rakkaat homppelit, tuleeko teillekin tästä mieleen vähän Laura Voutilainen?! Ainakin sitä aikaa, kun se räpätäti oli Euroviisuissa esiintymässä (just se kaamee Addicted to you-biisi, joka soi aina päässä Phil Collins-darrassa). Ja parasta (lue: surullisinta) tässä on se, että kyseinen "artisti", osallistuu Euroviisujen karsintoihin tänä keväänä. Ei nyt niin, että se olisi huutava vääryys, että moinen "kilpailu" olisi täynnä paskaa aivotonta musiikkia. Siis se ON täynnä paskaa aivotonta musiikkia, missä ikinä oikeat tyypit ei voita!

Viime vuonna Verka Serduchka oli ehkä parasta, mitä se kilpailu on nähnyt ABBAn jälkeen ja sitten siellä voittaakin joku helvetin Serbialainen (?) rekkalesbo, jonka "laulu", jossa mielestäni toistettiin "shoeshoessshoeeeesshooooes" jne. (ei se edes tainnu kengistä laulaa, mutta sellainen mielikuva siitä jäi minulle).

Myös 2006 itkin verta kun Bosnian ihqdaa herkkistely jäi kakkoseksi (muistaakseni), mutta tietenkin Massavirtateini Kaikkonen juhli/kilisti lasiaan/fiilisteli/dokas lisää, kun Lordi veti pisteet kotiin brittien suosikki rallatuksellaan. Ja ei, en laita linkkiä Hard rock hallelujaan; ETI ITE, jos noin kiinnostaa!


PS. 2007 Helsingin euroviisuista plussaa tuli Apocalyptican väliaikashowsta, joka paikkasi edes hieman sitä häpeää, mikä lankesi päällemme Helsingin 2005 MM-kisojen "showsta" (kuka muistaa vielä sen High-technology aikakoneen?! Toista perässäni: N-O-L-O-A!!).

Ei kommentteja: