eroakirkosta.fi

torstai 17. huhtikuuta 2008

Harjakaiset, mihin en ole menossa

Kauhian fiksun ennusteen luin juuri Ilta-Sanomista koskien ensi kesän säätä. Siis uskomatonta, ne väittää, että heinäkuun lopusta muutama viikko on kaikkein kuumimmat ajat! Pöyristyttävää! Ennenkuulumatonta! Ällistyttävää ja ooh ja ohhoh ja kappas vain!

Kummallista on myös, että ne hyvät säät alkaa juuri, kun lomani loppuu. Tosin viime kesänä toukokuu oli jo niin kuuma, että rusketuin silloin jo niin sekundakeeneriksi, ettei oma äitikään tunnistanut (onneksi äitini ei omista esim. haulikkoa).


Niin, minähän yritin alkaa kirjoittaa blogia, mutta aloinkin puhumaan säästä. Tuleva vanheneminen alkaa jo näkyä. Alkaa myös tekemään mieli vain kahvia ja pullaa sekä alkaa harrastamaan sauvakävelyä. Myös sisäisen kelloni täsmällisyys alkaa olla huomattava, sillä joka päivä klo 10.02 vatsani alkaa kurisemaan aamupalaa, jota se ei ikinä saa (opi jo perkele) vaan klo 10.53 se saa lounasta.

Syytän Kääpistä siitä, että juuri hetki sitten mieleni teki kysyä asiakkaalta, onko hänellä kenties kiviä pi**ussa? Todella hieno vastine käpy/joulukuusi perseessä-ilmaukselle. Nyt jatkan noin 200 hengen lauman tänne saapumisen odottamista, että pääsisin heitä ohjaamaan hernekeitolle, kakulle, bishelle ja vessaan.
Elämäni on täynnä glamouria.

4 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Kuulostaa aika kivalle kysymykselle. :D Kyllä asiakaspalvelun ammattilaisena on raskasta, joutuu hillitsemään itseään jatkuvasti hyviltä tilannekomiikkajutuilta ja rohkeilta solvauksilta, joita pää tulvii asiakastilanteissa.

Onko sulla ikäkriisi tulossa?

Kaikkonen kirjoitti...

Miten mulla voisi olla ikäkriisi, jos olen täyttämässä 17? Niin, paitsi että joudun maksamaan aikuisten lipun julkisissa. Tai siis joutuisin, jos viitsisin. Vieläkin liikun lasten lipulla.

Kääpis kirjoitti...

hahah, taas mua syytetään kaikesta ja otan kiitollisesti vastaan tämän syyttelyn, koska mä olen niin ihana. kiitos.

Kaikkonen kirjoitti...

kääpis o ihqdaa pissis :)